Sadakatsiz'de Asya'nın yaşadıkları Derin'in de başına geldi!

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Sadakatsiz'e Derin'in Volkan'ın sakladığı telefonu bulma sahnesi damga vurdu. Twitter'da en çok konuşulanlarlistesine giren Sadakatsiz'e yorum yağdı.

Sadakatsiz'de Asya'nın yaşadıkları Derin'in de başına geldi!

Sadakatsiz dizisinin yayımlanan yeni bölümü, seyirciyici ekranlara kilitledi.

Dizide Asya'yı boğmaya çalışan kişinin Volkan'la çalışan Selçuk olduğu ortaya çıktı. Derin'in Volkan'ın sakladığı telefonu bulma sahnesi ise gündem oldu. Volkan ve Asya'nın evliliğini bozan Derin'in aynı şeyleri yaşaması sosyal medyaya damga vurdu.

Sadakatsiz'de neler oldu?

 Selçuk'u tekrar eve girmek üzereyken yakalayan Volkan çılgına döndü. Asya'dan intikam almak istediğini söyleyen Selçuk ise Volkan'ı da tehdit etti.

 Diğer yandan ise Derin, Volkan'ın sık sık Asya'nın yakınlarında olmasından rahatsız oldu. Asya'ya eşinin peşini bırakmasını söyleyen Derin, Asya'dan aldığı yanıtla şoke oldu. Asya'nın "Kocan, bir oyun oynuyor hem de büyük bir oyun... 

"Kocan, bir oyun oynuyor hem de büyük bir oyun"

Asya'ya eşinin peşini bırakmasını söyleyen Derin, Asya'dan aldığı yanıtla şoke oldu. Asya'nın "Kocan, bir oyun oynuyor hem de büyük bir oyun... sözleri Derin'i şoke etti.

"Benim başıma gelen senin başına da gelmesin"

Volkan iki sene boyunca hem seninle beraberdi hem de benimle. Ve benimle beraberken, senin sandığın gibi mutsuz da değildi. O yüzden dikkat et, benim başıma gelen senin başına da gelmesin" sözleri Derin'i şüpheye düşürdü.

Sadakatsiz dizisinin 2. bölümünde Asya, eşi Volkan'ın kendisini aldattığında şüphelenip arabasını karıştırmış ve bagaja gizlenmiş bir telefon bulmuştu. Şimdi de aynı şeyi Derin yaşadı. Derin, Volkan'ın ofisinde çekmeceye gizlenmiş bir telefon buldu ve yıkıldı.