Kanserden hayatını kaybeden ünlü oyuncunun bedeni yakılacak!

Kansere yenik düşen Kirstie Alley dün hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun bedeninin yakılacağı öğrenildi.

Kanserden hayatını kaybeden ünlü oyuncunun bedeni yakılacak!

Hollywood yıldızı, dünyaca ünlü oyuncu Kirstie Alley, kansere yenik düştü.  ABD'li oyuncunun bedeninin Scientology Kilisesi'nin düzenleyeceği törenle yakılacağı açıklandı.  Scientology Tarikatı'nın başka bir üyesi olan John Travolta da "Bak Şu Konuşana" serisindeki rol arkadaşı ve eski sevgilisi Alley için, "Kirstie muhtemelen sahip olduğum en özel ilişkiydi. Seni seviyorum Kirstie. Birbirimizi bir kez daha göreceğimizi biliyorum" mesajını paylaştı

 'Üstün insan' seviyesine ulaştı

Alley, 1970'lerde madde bağımlılığını yenmesine yardımcı olan Scientology Kilisesi'nde en üst seviye olan ‘Thetan 8’ unvanı almış, ünlü olduğu dönemde de kendini dine adamıştı.

 

John Travolta ile rol almıştı

Alley, çok sevilen uzun soluklu dizi 'Cheers'da bar yöneticisi 'Rebecca Howe'u canlandırmıştı. 1991 yılında bu dizideki rolüyle Emmy ödülü alan oyuncu, diğer rollerinin yanı sıra 'Look Who's Talking'de John Travolta ile birlikte oynamıştı.

Daha sonra devam filmleri de çekilecek olan bu seri ve John Travolta’yla oynadığı başrol, Kirstie Alley'nin tüm dünya tarafından tanınan ve sevilen bir yıldız olmasını sağlamıştı.

Oyuncu, 1992'de müzikal dalında Altın Küre kazanmıştı.