Billur Kalkavan 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili ilk kez konuştu

Kansere yakalandıktan sonra kazınmış saçları ile medyaya yansıyan Billur Kalkavan 13 yıldır birlikte olduğu 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında ilk kez konuştu. Billur Kakavan kansere yakalandıktan sonra sevgilisi Buğra Bahadırlı'nın kendisini terk edip etmediğini açıkladı.

Billur Kalkavan 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili ilk kez konuştu

Kendisine en çok 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı'nın hastalık sürecinde kendisini terk edip edilmediğinin sorulduğunu dile getiren Billlur Kalkavan, yaptığı açıklamada "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı" dedi.

Billur Kalkavan sevgilisi Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı sorusuna da yanıt verdi.

Billur Kalkavan 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili ilk kez konuştu - Resim : 1

Billur Kalkavan, nisan ayında bir gün nefes alırken canı acıyınca üşüttüğünü sansa da rahatsızlığı geçmeyince koronavirüsün ciğerlerinde hasar bıraktığını düşünerek kontrole gitti. Doktoru, ciğerlerinin röntgenini çektikten sonra sol akciğerinde görülen kütle nedeniyle tomografiye girmesini istedi.

Habertürk'ün haberine göre tomografi sonuçları ortaya çıkınca sol akciğerindeki kütlesinin kanser hücresi olduğu ve vücuda yayıldığını öğrendi. Billur Kalkavan tedavi sürecinde en büyük desteği kendisinden 21 yaş küçük sevgilisinden gördüğünü söyledi. 

Billur Kalkavan, sevgilisi Buğra Bahadır'ın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı sorularına yanıt verdi de "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı. 

Billur Kalkavan: Buğra kaçmadı

Buğra, kaçmadı. Yanı başımda durması hastalıkla mücadelemde bana çok yardımcı oluyor." yanıtını verdi. 

Kanserle savaşan sosyetik güzel Billur Kalkavan kimdir?

Ihlamurlar Altında, Acayip Hikayeler ve Eyvah Babam gibi  pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın 1.5 aydır akciğer kanseri tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Billur Kalkavan 2 Kasım 1962 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Abdülmecid'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunu olarak dünyaya geldi.

1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı.

Lise öğrenimine Kadıköy Anadolu Lisesi'nde başlasa da ilk senesinde sınıfta kalınca lise eğitimini ABD'de tamamladı ve Kaliforniya Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 yılında Turkcell reklamında oynadı. 

Aynı yıl HTV kanalında 00:00–01:00 arası cinsel hayat ile ilgili bir program yaptı. 26 Ekim 2021 yılında annesi Nuyan Kalkavan hayatını kaybetti.