Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm izle

Kanunsuz Topraklar 2. Bölümü Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 6 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm…

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm izle

Kanunsuz Topraklardizisinin 2. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Kanunsuz Topraklar 2.Bölümde: Malik Bey’i vuran Davut jandarmaya teslim olmak ister fakat kardeşleri Celal ve Eyüp buna karşı çıkarlar. Davut’u bayıltıp bir mağarada saklarlar lakin mağara, daha önce Davut’u öldürmesi için Malik Bey tarafından tutulan Çolak eşkıyasının gizlendiği yerlerden biridir. Gülfem, Davut’un teslim olması için Fatma Ana’ya baskı yapar ama ondan babası yüzünden küçük Elif’in de öldüğünü öğrenince perişan olur ve babası hakkındaki fikirleri iyice değişmeye başlar.

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm izle - Resim : 1

Çolak’ın elinden kaçan Davut, jandarma komutanı Sezai’ye teslim olur. Malik’i vurduğunu söylese de Fatma Ana onun tabancasıyla gelip teslim olmuştur ve Malik Bey’i kendisinin vurduğunu iddia etmektedir. Sezai, olayın görgü tanığı Gülfem’e, Malik Bey’i Davut mu vurdu diye sorunca Gülfem hayır der. İyileşen Malik Bey, Davut ve annesinden şikayetçi olmayacağını söyler. Fakat bunun için Davut’un imkansız bir görevi yerine getirmesi lazımdır... İşte Kanunsuz Topraklardizisinin 2. bölüm tek parça linki…

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm izle - Resim : 2

Kanunsuz Topraklar 1. Bölümde ne oldu?

Kanunsuz Topraklar geçen hafta ilk bölümü ile ekranlara geldi. Peki, heyecanla beklenen dizi Kanunsuz Topraklar 1. bölümde ne oldu?

1939 senesi, Zonguldak. Şehrin kömür madenlerinden birinde babası ve kardeşleriyle maden işçiliği yapan Davut, anası ve 6 yaşındaki küçük kardeşiyle mütevazı bir hayat sürmektedir. Gündüz vardiyasını devraldıkları bir sabah çalıştıkları madende meydana gelen bir göçükle birlikte 9 kişi hayatını kaybeder. Aralarında Davut’un babası da vardır. Giden canların sorumlusu madenin sahibi olan Malik Bey’dir. Çünkü Davut’un bütün uyarılarına rağmen önlem almamıştır. Kızları Gülfem, Behice ve Fikriye’yle zengin bir hayat yaşayan Malik Bey suçlamalardan kolaylıkla sıyrılınca Davut adaleti kendi sağlamaya karar vererek harekete geçer.

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm izle - Resim : 4

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm izle

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu nedir?

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu şöyle karşımıza çıkıyor; 1939 yılında kömür şehri Zonguldak'ta bir kasabada madenci Davut, kardeşleri ve anne-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey'in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm izle - Resim : 5Malik Bey'in kızı Gülfem hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut'a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem'i, Ali Gelik adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.

Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncuları kimdir?

  • Uğur Güneş
  • Necip Memili
  • Esra Bilgiç
  • Murat Daltaban
  • Kaan Taşaner
  • Doğaç Yıldız
  • Eylül Su Sapan
  • Hazar Motan