Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça izle

Kanunsuz Topraklar 4. Bölümü Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin başrollerini paylaştığı Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 20 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm…

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça izle

Kanunsuz Topraklar dizisinin 4. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Kanunsuz Topraklar 4.Bölümde:  Davut, devletin silahlarını çalan Kasapoğlu için çalıştığından asılarak idam edilmek üzere darağacına çıkarılır ama hiç ummadığı biri son anda yardımına yetişerek onu ipten alacaktır. Ölen madencilerin eşleri madende çalışmayı kabul eder. Gülfem şimdi babasına verdiği sözü tutmak ve Ali Gelik’le evlenmek zorundadır. Nişan gecesi Davut bu evliliği nasıl engelleyeceğini düşünürken, Kasapoğlu’nun Ali’ye pusu kurduğunu ve nişan merasiminden dönüşte arabasını silahlarla tarayarak onu öldüreceğini öğrenir. Kasapoğlu’nun bilmediği şey; arabada Gülfem’in de olduğudur… İşte Kanunsuz Topraklar dizisinin 4.bölüm tek parça linki…

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Kanunsuz Topraklar 3. Bölümde ne oldu?

Kanunsuz Topraklar 3. Bölümde; Gülfem, onu Çolak’ın elinden kurtarmak için jandarmaya haber vermeyen babasından hesap sorar. Malik Bey ise Çolak’ın ölümüyle rahatlamıştır çünkü Çolak, Malik Bey’in hayatını kökünden değiştirecek kirli bir sırrını bilmektedir. Babasının, Gülfem’i Ali Gelik’le evlendireceğini öğrenen Yavuz, Ali Gelik’i vazgeçirmek için Asude üzerinden bir plan yapar. Ali’yle evlenmek istemeyen Gülfem adamın karşısına çıkıp bunu açık açık yüzüne söyler.

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça izle - Resim : 2

Ne var ki bugüne kadar hiçbir kadın tarafından ret edilmemiş olan Ali durumu bir gurur meselesi yapacaktır. Malik Bey tarafından ustabaşı yapılan Davut, işçilerin haklarını iyileştirmek isteyince karşısında yine Malik Bey’i bulur. Üstelik adam ölen işçilerin ailelerini evlerinden çıkarmak ve yerlerine yeni gelecek işçileri yerleştirmek istemektedir. Gülfem, Davut’a yardım etmek için onunla beraber hareket etmeye karar verir lakin karşılaşacağı güçlükler ona hayatın hiç bilmediği gerçek yüzünü gösterir.

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça izle - Resim : 3

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm izle

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu nedir?

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu şöyledir:

1939 senesinde kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat yaşamaktadır. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban) isminde zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almamış olan Malik Bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in de Davut için beklenmemekte olan bir teklifi vardır.

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça izle - Resim : 5

Malik Bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) yaşamın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik Bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik (Necip Memili) isminde zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.

Kanunsuz Topraklar 4.Bölüm full izle! Kanunsuz Topraklar son bölüm tek parça izle - Resim : 6

Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncuları kimdir?

  • Davut (Uğur Güneş)
  • Gülfem (Esra Bilgiç)
  • Ali Gelik (Necip Memili)
  • Yavuz (Kaan Taşaner)
  • Malik (Murat Daltaban)
  • Kevser (Onuryay Evrentan)
  • Behice (Eylül Su Sapan)
  • Fikriye (Serdem Paçal)