Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Uğur Güneş’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına girecek olan 'Kanunsuz Topraklar' dizisi hakkında birçok iddia atılırken dizinin konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Kanunsuz Topraklar dizisi konusu nedir? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman başlayacak?

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Uğur Güneş’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak?

Fox TV 2021 yılına yeni diziler ile giriş yapmaya hazırlanıyor. Kanunsuz Topraklar dizisi de bunlardan birisi. FOX TV’de yayınlanmak üzere hazırlıkları süren Kanunsuz Topraklar dizisi konusu nedir? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak?

Kanunsuz Topraklar konusu nedir?

FOX TV’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi adından anladığımız üzere bir doğu ve töre dizisi olabilir. Kanunsuz Topraklar dizisi adından kanunun polisin girmediği kuralları oradaki mafya ya da ağa gibi insanların yazdığı anlaşılıyor.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Uğur Güneş’in yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak? - Resim : 1

Kanunsuz Topraklar oyuncuları 

FOX TV’de yayınlanacak olan Gold Film imzası taşıyan senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı Kanunsuz Topraklar dizisi yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Kanunsuz Topraklar dizisi erkek başrol oyuncusu Uğur Güneş olurken kadın başrol oyuncusu için Deniz Çakır ve Hülya Avşar kesinleşen isimler oldular.

Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor?

Kanunsuz Topraklar dizisi isminden tahmin ettiğimiz üzere doğu şehirlerimizde çekiliyor olabilir. Kanunun işlemediği mafyaların ve ağaların sözlerinin geçtiği bir yer olacak olan Kanunsuz Topraklar çekim mekanları belli olduğunda sizlerle paylaşacağız. 

Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak?

Kanunsuz Topraklar FOX TV ekranlarında 2021 yılında izleyici ile buluşacak.