Kim Kardashian'ı aldatmış...

Kim Kardashian ve Kanye West arasındaki çalkantılı evlilik için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Çiftin arkadaşı olan kişinin iddialarına göre Kim doğum yaptığı dönemde Kanye defalarca aldattı.

Kim Kardashian'ı aldatmış...

Reality şov yıldızı Kim Kardashian ile evlilikleri bitme noktasına gelen rapçi Kanye West hakkında aldatma iddiası ortaya atıldı. West’in, Kardashian’ı dünyaca ünlü bir şarkıcıyla aldattığı öne sürüldü.

Çifte yakın bir ismin İngiliz The Sun gazetesine, yaptığı açıklamada, “Olay olduğunda, Kanye esas olarak Hollywood’daki bekar evinde yaşıyordu çünkü stüdyosuna daha yakındı. Kim o sırada yeni doğum yapmıştı. Kanye eve gitmek yerine stüdyosunda partiler yapıyordu” dedi.

 "Kim lohusa sendromundaydı"

İddialarını sürdüren çiftin arkadaşı, "Kim o sürede, lohusa sendromundaydı. Emziriyordu ve çok kilo almıştı. Sabah erken kalkıyor ve egzersiz rutinlerini yerine getiremiyordu. Zor bir dönem geçiriyordu. Ancak Kanye bunlarla hiç ilgilenmiyordu” ifadelerini kullandı.

Kanye'nin umursamaz davranması Kim Kardashian'ı daha çok strese soktuğu öne sürüldü. Ayrıca  Kanye'nin yakın çevresinin Kim'i "aldattığını bildiğini"  ve hatta "gruplarla seks yaptığını itiraf ettiği'' iddia edildi.

 Geçtiğimiz günlerde de Kanye West’in son albümündeki şarkı sözleri nedeniyle eşini aldattığını itiraf ettiği iddia edilmişti. Kardashian ile resmi olarak boşanmayan West’in, yeni albüm tanıtımına destek olan Kardashian’a yazdığı “Sevgilim bana geri dön” benzeri şarkı sözleri, yeni albüm tanıtımlarında hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

Yeni albümünde yer alan Love Unconditionally adlı şarkısının, boşanma aşamasında olduğu reality show yıldızı Kim Kardashian ve evliliğinin bitişiyle ilgili olduğu anlaşılmıştı.