Kanye West'in yeni eşi Kim Kardashian'ın kopyası

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz yıl dört çocuğunun annesi Kim Kardashian ile evliliğini bitirmişti. Paylaşımları ve hareketleriyle büyük tartışmalara yol açan rapçi verdiği partide yeni eşiyle görüntülendi. Yeni eşinin aynı Kim Kardashian'a benzemesi dikkat çekti.

Kanye West'in yeni eşi Kim Kardashian'ın kopyası

Tartışmalı "şarkıcı" Kanye West görünüşe göre Yeezy mimarı Bianca Censori ile ünlü Kim Kardashian'dan boşandıktan iki ay sonra evlendi. 45 yaşındaki rapçinin yeni eşiyle özel bir tören düzenlediği ve çiftin alyans takarken görüntülendiği söyleniyor. Birbirlerini ne kadar süredir tanıdıkları veya ne kadar süredir birlikte oldukları bilinmese de Bianca, Kasım 2020'de Kanye'nin Yeezy şirketine katıldı.

Kanye West'in yeni eşi Kim Kardashian'ın kopyası - Resim : 1

KİM KARDASHİAN'DAN GÖNDERME

Adını yasal olarak Ye olarak değiştiren rapçi Pazartesi günü, California, Beverly Hills'deki Waldorf Astoria'da Bianca ile sohbet ederken ve yemek yerken görüldü. Kim, Kanye'nin yeni evliliği hakkında herkese açık bir şekilde yorum yapmadı, ancak Instagram Stories'de bir dizi şifreli alıntı paylaştı ve şunları söyledi: "Gerçekten sessiz kız dönemimdeyim, söyleyecek çok şeyim yok. Yapacak çok şeyim var." "Unutma, kara koyun genellikle keçiye dönüşür. Seni yapmaya devam et." Son gönderisinde şöyle yazıyordu: "Kazandığını görmek isteyenler kazanmana yardım edecek. Bunu unutma." Kim, yaklaşık yedi yıllık evliliğin ardından Şubat 2021'de boşanma davası açtı. ve eski çift, North, dokuz, Saint, yedi, Chicago, dört ve Psalm, üç olmak üzere dört çocuğu var.

Kanye West'in yeni eşi Kim Kardashian'ın kopyası - Resim : 2

AYLIK NAFAKA 3 MİLYONDAN FAZLA

TMZ, Kim'in aylık 200.000 $ (3 milyon 760 bin 699 TL) nafaka alacağını açıkladı . Ayrıca, Kim ve Kanye'nin çocuklarının ortak velayetine ve onlara eşit erişime sahip olacağı da kararlaştırıldı. Son aylarda Kanye ve Kim arasındaki ilişkiler, White Lives Matter tişörtü ve tekrarlanan anti-Semitik açıklamaları içeren son tartışmaları arasında soğumuş görünüyor. Page Six'e göre, Kanye'nin davranışı, Kim'in kendisini uzaklaştırmasına ve onunla iletişim kurmak için asistanlara güvenmesine yol açtı.

Kanye West'in yeni eşi Kim Kardashian'ın kopyası - Resim : 3