Karamürsel'e yepyeni at çiftliği

Karamürsel'de Osmaniye Mahallesi'nde kurulan Ömür At Çiftliği, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, yetişkinlere at binme sporunu yapma imkanı sağlıyor.

Karamürsel'e yepyeni at çiftliği

Türkiye’nin pek çok noktasında bulunan at çiftliklerine Karamürsel'den bir yenisi  eklendi. Osmaniye Mahallesi'nde doğa ile iç içe sessiz sakin bir bölgede, şehrin gürültüsünden uzak  kurulan Ömür At Çiftliği, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, yetişkinlere  at binme sporunu yapma imkanı sağlıyor.

Derya Derdiok ve Yasin Olgun ortaklığında 5 dönüm bir arazi üzerine  kurulan  Ömür At Çiftliği, insanlara Pandemi kuralları çerçevesinde sosyalleşme imkanı veriyor.  08:00-00:000 saatleri arasında hizmet veren at çiftliğinde hem deneyimli eğitmenler gözetiminde bu spor için kaliteli hizmet alırken diğer taraftan tertemiz havası ile bol okisjen eşliğinde, içeride yer alan cafede Türk ve dünya mutfağında örneklerin sergilendiği zengin menüleri tadabilirsiniz. Yazın açık alanın çokça kullanıldığı çiftlikte kışında kapalı alanlarında rahatça vakit geçirebiliyor.

15 atın yer aldığı, sevdiklerinizle yaz kış demeden gideceğiniz Ömür At Çiftliği Cumartesi günü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın kestiği kırmızı kurdele ile resmi olarak açılışını yaptı. Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı açılışa TV100 Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu, şarkıcı Berru Tural katılırken, ünlü sanatçı Ebru Yaşar Gülseven ve eşi Necat Gülseven de çelenk gönderdi.