Kardeşinin yokluğuna alışamıyor! Alişan'dan bir duygusal paylaşım daha "Gerisi boş,dünya boş"

Kardeşi Selçuk Tektaşı koronavirüs salgını sebebiyle kaybeden Alişan kardeşinin yokluğuna dayanamıyor! Alişan'dan bir duygusal paylaşım daha geldi.

Kardeşinin yokluğuna alışamıyor! Alişan'dan bir duygusal paylaşım daha "Gerisi boş,dünya boş"

Geçtimiz ay kardeşini koronavirüs sebebiyle kaybeden ünlü şarkıcı Alişan zor günler geçiriyor. Kardeşinin yokluğuna bir türlü alışamayan ünlü şarkıcıdan duygusal bir paylaşım daha geldi. 

Alişan instagram hesabındaki paylaşımına "Doğrulanmış
Bu fotoğrafı çektiğimizde hepimiz mutluyduk..Kaderin bize ne yazdığından habersizdik..Tatil planlarımız vardı,alınmış işler vardı,programlar vardı,gelecekle ilgili planlarımız vardı..Ama hiçbiri olmadı..Olamadı…Diyeceğim o ki ,tabıkı plansız,programsız yaşanmaz yapıcaz yapmaya devam edıcez..Ama sizin için plan yapan birde Yaradan var,onu hiç aklınızdan çıkarmayın..Bugüne kadar kardeşim için dua eden,başssağlığı dileyen herkese buradan teşekkür ederim..Allah’ımdan Bu kovit belasının hayatımızdan bir an önce çıkmasını diliyorum..Kimse annesiz,babasız,evlatsız,kardeşssiz kalmasın İnşallah..Kaybettiğimiz bütün hastalarımıza Allah’tan rahmet,şu anda hastanelerde bu beladan kurtulmak için şifa bekleyen herkesede acil şifalar diliyorum..Birisine dua edecekseniz lütfen sağlığı için dua edin..Gerisi boş,dünya boş.." ifadelerini ekledi. 

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alişan (@alisanofficial)'in paylaştığı bir gönderi