Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in 28.bölümü yayınlandı. Kardeşlerim dizisi 28.yeni bölümde; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete gibi oyuncuları bir araya getiren Kardeşlerim 28.bölüm internete yüklendi. İşte, Kardeşlerim dizisi 28. Bölüm…

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle

Sevilen dizi Kardeşlerim 28.bölümü yayınlandı. 13 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 28.son bölümünde; Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döner. Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken, Akif Nebahat'i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır.

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Aybike ve Şengül cephesinde, Berk'le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Babasından umduğu desteği alamayan Kaan'ın eline Akif'e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçer.

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

İşte, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak gibi oyuncuları bir aray getiren Kardeşlerim dizsisi 28. Bölümü internerte yüklendi. İşte, Kardeşlerim yeni bölüm izleyebileceğiniz link...

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 4

Kardeşlerim 27.Bölüm ne oldu?

Nakliyecilerle beraber yakalanan Oğulcan ve Doruk nezarethaneye düşerken, Akif’e karşı Suzan’la birlik olan Nebahat, beklenmedik bir karar alır. Çocuklar okulda yapılacak olan kostümlü baloya katılmak için çabalarken, Suzan ile Harika da sürpriz bir iş birliğine girişirler.

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 5

Şengül bir dalgınlık kurbanı olarak başını derde sokup, çaresizce Orhan’dan yardım ister. Bu yardım bir sürü yüzleşmeye sebep olurken, Ömer, kendisine ve ailesine yönlendirilen büyük tehditten henüz habersizdir.

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 7

Kardeşlerim 28. Bölüm izle

Kardeşlerim 28. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 8

Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 9

Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar…

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 10

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 11

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimdir?

  • Celil Nalçakan
  • Halit Özgür Sarı
  • Ahu Yağtu
  • Fadik Sevin Atasoy
  • Cüneyt Mete
  • Su Burcu Yazgı Coşkun
  • Yiğit Koçak
  • Simge Selçuk
  • Damla Su İkizoğlu
  • Onur Seyit Yaran
  • Cihan Şimşek
  • Kaan Sevi

 

Kardeşlerim 28. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 12