Kardeşlerim29. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle

Halit Özgür Sarı ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kardeşlerim 29. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim son bölüm full izle! İşte, Kardeşlerim son bölüm izleyebileceğiniz link...

Kardeşlerim29. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle

Halit Özgür Sarı ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kardeşlerim 29. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 20 Kasım 2021 tarihinde Kardeşlerim son bölüm full internete yüklendi.

Kardeşlerim29. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 1

Kardeşlerim 29. bölümde; Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Kadir, soluğu Akif'in kapısında alır. Büyük bir yüzleşme yaşayan ikiliyi izleyen Kaan, babasına yardımcı olmak için bir hamlede bulunur.

Akif yaşananları örtbas etmeye çalışırken Nebahat çaresizce ona destek olur. Eren ailesini büyük bir şoka sokan bu yüzleşmenin sonucu herkes için yeni bir mücadelenin başlangıcı olacaktır

Kardeşlerim29. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 2

Kardeşlerim 28. bölümde neler oldu?

Kardeşlerim 28. bölümde; Okuldaki kostüm partisinde Suzan'ın yaptığı açıklama bomba etkisi yapar. Suzan Kaan'ın Akif'in oğlu olduğunu öğrenen Nebahat çılgına döner. Akif onu sakinleştirmeye çalışsa da işe yaramaz. Doruk da babasından hesap sorar Nebahat ise onu evden kovar. Akif, ailesini kaybetmenin acısını Kaan'dan çıkartır ve onu önce evden sonra okuldan kovar.

Kitap satış işine giren Kadir yeni bulduğu işten dolayı çok mutludur. Üstelik bir de ona otomobil vermişlerdir. Tam işler yoluna girmişken Akif'in okulun bahçesinde yakaladığı Kaan'ı herkes içinde aşağılayıp kovması herkesin hayatını alt üst eder. Babasından intikam almak için harekete geçen Kaan, Kadir'e isimsiz mektup gönderir. Ve babasının kazaya değil cinayete kurban gittiğini izletir. Akif ile tartışan babasının onun tarafından bizzat inşaattan aşağıya itildiğini izleyen Kadir gözyaşlarına boğulur. Artık tek düşüncesi Akif'ten tüm bunların intikamını almaktır.

Kardeşlerim29. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 3

Kardeşlerim 28. bölüm izle

Kardeşlerim 28. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

Dizi; aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor. Hayata ve ailesine sevgiyle tutunan dört kardeşi bekleyen acı haber! Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Anneleri Hatice, babaları Veli ile mutlu ve huzurlu bir hayat süren, cepleri boş ama kalpleri sevgiyle dolu dört güzel kardeş… Ta ki hayatlarını karartan, onları kimsesiz, boynu bükük bırakan o kara güne kadar…

Nereye savrulacakları belli olmayan, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri olmayan bu dört kardeş, yaşananların ardından ayakta kalabilmek için mücadele verirken, Akif Atakul ise yaptıklarının bedelini ödemeden sıyrılmanın yollarını aramaktadır.

Kardeşlerim29. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 5

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimdir?

  • Celil Nalçakan (Akif Atakul)
  • Halit Özgür Sarı (Kadir Eren)
  • Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı)
  • Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren)
  • Cüneyt Mete (Orhan Eren)
  • Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren)
  • Yiğit Koçak (Ömer Eren)
  • Aylin Akpınar (Emel Eren)
  • Simge Selçuk
  • Damla Su İkizoğlu
  • Onur Seyit Yaran
  • Cihan Şimşek
  • Kaan Sevi