Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in 31.bölümü yayınlandı. Kardeşlerim dizisi 31.yeni bölümde; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak gibi oyuncuları bir araya getiren Kardeşlerim 31.bölüm internete yüklendi. İşte

Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle

Sevilen dizi Kardeşlerim 31.bölümü yayınlandı. 4 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 31.son bölümünde; Çocuklar gelecek dönem de okulda kalabilmek için yapılacak olan burs sınavına hazırlanırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için tüm güçleriyle çabalarlar. Doruk, Oğulcan ve Aybike onlara destek olmaya çalışırken; Harika'nın yaptığı acımasız hamle, Ömer'i çok zor bir durumun içine düşürür.

Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Şengül cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Berk tarafından nazik bir davet alan Aybike ile Oğulcan ise hiç beklemedikleri şekilde büyük bir sürprizle karşı karşıya kalırlar. İşte, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak gibi oyuncuları bir aray getiren Kardeşlerim dizsisi 31. Bölüm…

Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 2

Kardeşlerim 30.Bölüm ne oldu?

Kadir’in ölümünün ardından Asiye evi geçindirebilmek için canla başla mücadele ederken, Ömer de Oğulcan’la beraber abisinin katilini bulmaya çalışmaktadır. Orhan’ı okulda karşılayan kötü sürpriz, Aybike ve Berk’in arasının gerilmesine neden olurken, Kaan ile birlik olan Akif, olanların üstünü örtme çabasına tüm gücüyle devam eder. Bir sevdiğini daha kaybetmenin acısıyla derinden sarsılan Eren kardeşler, ayakta kalabilmek için yine birbirlerine tutunmak zorundadırlar.

Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

Kardeşlerim 31. Bölüm izle

Kardeşlerim 31. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 4

Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 6

Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim 31. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 7

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimdir?

  • Celil Nalçakan
  • Halit Özgür Sarı
  • Ahu Yağtu
  • Fadik Sevin Atasoy
  • Cüneyt Mete
  • Su Burcu Yazgı Coşkun
  • Yiğit Koçak
  • Simge Selçuk
  • Damla Su İkizoğlu
  • Onur Seyit Yaran
  • Cihan Şimşek
  • Kaan Sevi