Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in 34.bölümü yayınlandı. Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrolünü paylaştığı Kardeşlerim 34.bölüm internete yüklendi. İşte 25 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Kardeşlerim yeni bölüm izleyebileceğiniz link….

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle

Sevilen dizi Kardeşlerim 34.bölümü yayınlandı. 25 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 34.son bölümünde; Nebahat'in durumu, Eren ve Atakul ailelerini yeniden karşı karşıya getirirken, Tolga ile Cemile cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 1

Okuldan sonra birlikte yeni bir işe girişen Ömer ve Mazlum, hiç beklenmedik bir durumun içine düşerlerken, Oğulcan'ı şoka uğratan çok sevindirici bir gelişme yaşanır. Asiye'nin çalışmaya gittiği evde ise Eren kardeşleri, kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 3

İşte, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak gibi oyuncuları bir araya getiren Kardeşlerim dizsisi son bölüm izleyebileceğiniz link…

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 4

Kardeşlerim 33.Bölüm ne oldu?

Ömer, Süsen'le ilgili yeni bir karar almak durumunda kalırken, Akif de sürpriz bir isimle ortaklık kurar. Şengül, kendisini dolandıran müteahhittin peşine düşerken, Aybike ve Berk cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Doruk ve Asiye, Eren ailesine para desteği sağlamak için bir kafede şarkı söylerken, ilk kez olarak Asiye'nin tatlı kıskançlığıyla tanışırlar. Suzan'la Harika arasında ipler iyice gerilirken, okulda düzenlenen tanışma kokteylinde ise herkesi korku dolu dakikalar beklemektedir.

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 5

Kardeşlerim 34. Bölüm izle

Kardeşlerim 34. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 6

Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar…

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 8

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim 34. Bölüm full izle, Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle - Resim : 9

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimdir?

  • Celil Nalçakan
  • Halit Özgür Sarı
  • Ahu Yağtu
  • Fadik Sevin Atasoy
  • Cüneyt Mete
  • Su Burcu Yazgı Coşkun
  • Yiğit Koçak
  • Simge Selçuk
  • Damla Su İkizoğlu
  • Onur Seyit Yaran
  • Cihan Şimşek
  • Kaan Sevi