Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in 37.bölümü yayınlandı. Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak gibi oyuncuları bir araya getiren Kardeşlerim son bölüm internete yüklendi. Kardeşlerim yeni bölüm izle....

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle

Sevilen dizi Kardeşlerim 37.bölümü yayınlandı. 22 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 37.son bölümünde; İlknur'un Emel'i alıp götürmesi, Ömer ve Asiye'ye korku dolu anlar yaşatırken; Orhan, Şengül'e karşı radikal bir karar alır.

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 1

Haksız yere işinden kovulan Suzan, Harika'nın desteğiyle, suçsuz olduğunu ispatlamak için harekete geçer. Asiye cephesinde yaşanan gelişmeler, Doruk'la yeniden karşı karşıya gelmelerine sebep olurken; Cemile'yi kaybetmek istemeyen Tolga, bu sefer farklı bir yol izler. Şengül'ün içine düştüğü akıl almaz durum ise, tüm ailesini şoka uğratır.

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 2

İşte, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak gibi oyuncuları bir aray getiren Kardeşlerim dizsisi 37. Bölüm…

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 3

Kardeşlerim 36.Bölüm ne oldu?

Oğulcan, tutuklanma korkusuyla karşı karşıya kalırken, tüm ailesi de ona destek olmak için elinden geleni yapar. Oğulcan'ın içine düştüğü durum, okulun velileri tarafından büyük bir tepkiyle karşılanır.

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 4

Akif ve Ayla, Suzan'a karşı sürpriz bir iş birliğine girişirler. Asiye ile Doruk arasındaki ipler iyice gerilirken, Orhan da tüm gücüyle, Oğulcan için iyi bir avukat tutmanın yollarını aramaktadır. İlknur'un beklenmedik teklifi, Şengül'ü şoka uğratır.

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 6

Kardeşlerim 37. Bölüm izle

Kardeşlerim 37. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 7

Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 8

Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar…

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 10

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 11

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimdir?

  • Celil Nalçakan
  • Halit Özgür Sarı
  • Ahu Yağtu
  • Fadik Sevin Atasoy
  • Cüneyt Mete
  • Su Burcu Yazgı Coşkun
  • Yiğit Koçak
  • Simge Selçuk
  • Damla Su İkizoğlu
  • Onur Seyit Yaran
  • Cihan Şimşek
  • Kaan Sevi

Kardeşlerim 37. Bölüm full izle, Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 12