Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle

Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak'ın başrollerini paylaştığı Kardeşlerim 39. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim son bölüm full izle! İşte, Kardeşlerim son bölüm izleyebileceğiniz link...

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle

Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Yiğit Koçak'ın başrollerini paylaştığı Kardeşlerim 39. bölüm tek parça olarak yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim son bölüm full izle! 12 Şubat 2022 tarihinde Kardeşlerim son bölüm full internete yüklendi. Kardeşlerim 39. bölümde; Çocukların gündemi, Ataman Koleji'nde yapılacak olan okul temsilcisi seçimidir. 

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 1

Seçimi kazanmak konusunda kararlı olan Doruk, Asiye'yle sürpriz bir iddiaya girerken; adayların cephesi, seçimi kazanmak için elinden geleni yapar. Orhan, tefeciye olan borcunu nasıl ödeyeceğinin çaresizliği içindeyken; Emirlerin okula gelişi, yeni gerginliklerin tohumunu atar. Şengül'ün geçmişte yaşanan birtakım olayları yeniden hatırlaması ise, herkes için büyük bir şok olur.

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 2

Kardeşlerim 38. bölümünde neler oldu?

Eren ailesi fertleri, hafızasını kaybeden Şengül'e kim olduğunu hatırlatmaya çalışırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için çareler ararlar. Suzan'daki sürpriz değişim, Akif'in gerilmesine neden olurken, Resul ile Ayla cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır. 

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 3

Yeni bir işe başlayan Ömer, üzüleceği bir durumla karşılaşırken; herkes için gittikçe büyük bir tehdit haline gelen Tolga, Cemile'yi yeni kararlar almak durumunda bırakır. Okulun dönem sonu partisinde ise, tüm çocukları korku dolu bir gece beklemektedir.

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 4

Kardeşlerim 39. bölüm izle

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Kardeşlerim dizisinin konusu nedir?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 6

Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim 39. bölüm tek parça izle! Kardeşlerim son bölüm full izle! Kardeşlerim son bölüm izle - Resim : 7

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Celil Nalçakan
  • Halit Özgür Sarı
  • Cüneyt Mete
  • Fadik Sevin Atasoy
  • Ahu Yağtu
  • Simge Selçuk
  • Yiğit Koçak
  • Su Burcu Yazgı Coşkun
  • Aylin Akpınar
  • Onur Seyit Yaran
  • Gözde Türker
  • Cihan Şimşek
  • Damlasu İkizoğlu
  • Melis Minkari