Karı kocanın kuyumcu soygunu girişimi kamerada! Biri darp ederken diğeri altınları çantaya doldurdu

İstanbul Kağıthane'de akıllara durgunluk veren bir soygun girişimi yaşandı. Kuyumcuya müşteri gibi giren R.Ö. ve H.D. isimli çift, kuyumcuya silah doğrulttu. R.Ö., altınları vermek istemeyen kuyumcuyu darp ettiği sırada H.D. tezgahın arkasına geçerek altınları çantasına doldurdu. Ardından kaçan çift, çevredeki esnaf tarafından yakalandı.

Kağıthane’de müşteri gibi girdikleri kuyumcuyu silahla soymaya çalışan çifti, kaçtıkları sırada esnaf yakaladı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Talatpaşa Caddesi’nde dün saat 15.30 sıralarında müşteri gibi kuyumcuya giren R.Ö. ve H.D. isimli çift, iş yeri sahibi Y.G.’ye silah doğrulttu.

Y.G.’den altınları ve paraları isteyen 2 şüpheli, Y.G.'yi darp etmeye başladı. Soyguncu çift, Y.G.’yi etkisiz hale getirdikten sonra iş yerindeki altınları çalıp kaçmaya çalıştı. Sesleri duyan çevredeki esnaf, şüphelileri yakaladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan soygun girişimi kuyumcudaki güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, şüphelilerden R.Ö.'nün tabancayı Y.G.'ye doğrultuğu sırada, H.D.'nin altınları çantasına doldurduğu görülüyor.