Karısını öldürüp 1 hafta cesediyle yattı

Kendisini aldatmakla suçladığı karısın boğarak öldüren adam 1 hafta boyunca karısıyla aynı yatakta uyumaya devam etti. Eve giren itfaiye ekipleri adamı karısıyla aynı yatakta uyurken buldu.

Karısını öldürüp 1 hafta cesediyle yattı

Amerika Birleşik Devletleri Detroit'te 45 yaşındaki Jeff Sherwood isimli adam, 64 yaşındaki karısı Susan Klepsch'i vahşi şekilde katletti. Sherwood'un karısını kendisini aldatmakta suçladığı ve aralarında çıkan tartışmanın ardından boğarak öldürdüğü belirtildi.

Adli Tıp raporlarına göre 1 hafta önce hayatını kaybeden Susan Klepsch'in hayatından endişe eden mahalle sakinleri, durumu polise haber verdi.

Eve gelen polis ekipleri itfaiye yardımıyla evin kapısını açtı ve içeri girdi. Jeff Sherwood'u ve karısını yatakta bulan ekipler, kadından tepki alamayınca korkunç gerçek ortaya çıktı. Sherwood, karısını vahşi bir şekilde öldürmüştü.

Detroit Polis Şefi Brian Buchholz Daily Tribune'a, "Ekiplerimiz eve gittiler ve şüpheli ve (karısı) yatakta yatıyordu. İkisi de uyku halindeydi. Şüpheli uyandı ve tutarsız göründü. Kurbandan cevap alamadılar ve onun için endişelendiler. Daha sonra mülke çağrılan sağlık görevlileri ve polisler, Susan'ın cesedini yatakta buldular" dedi.

Olayın ardından tutuklanan Sherwood'un uyuşturucu etkisi altında olduğu ifade edilirken, Sherwood'un karısını vurup, boğduktan sonra darp ettiğini itiraf ettiği kaydedildi.

Jeff Sherwood ve Susan Klepsch'in 2018 yılında evlendiği açıklandı.