Karısını seks oyuncağıyla öldürmüştü

Düğünden sonra dört gün boyunca eve kapanan ve çıkmayan çift hakkındaki gerçek hastanede ortaya çıkmıştı. 52 yaşındaki adamın 49 yaşındaki karısının cinsel organına Wartenberg tekerleği olarak bilinen seks oyuncağı sokması sonucu talihsiz kadın hayatını kaybetmiş, koca tutuklanmıştı.

Karısını seks oyuncağıyla öldürmüştü

Almanya'da 2011'den itibaren birlikte olmaya başlayan Ralph Jankus ve Christel Jankus çifti mutlu bir birliktelik sürdürüyordu. Hayatlarını geçtiğimiz yıl resmi olarak da birleştiren ikili, balayına çıkmak yerine evlerinde baş başa zaman geçirmek istedi. Çiftin evlerinde geçirdiği zaman Ralph Jankus'un sosyal medyada hesabından paylaştığı, "Düğün günümüzde iyi niyet mesajları için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Maalesef, sevgili karımın düğünümüzden sadece sekiz gün sonra aniden öldüğünü söylemek zorundayım. Yaşadığım tüm mutluluk karımla yaşadığım sürede gerçekleşti" mesajıyla bozuldu.

Kimse ne olduğunu anlayamadı

Herkesi şoke eden ölüm haberinin ardından gerçekler hastanede yapılan incelemede ortaya çıktı. Jankus çifti cinsel hayatlarını renklendirebilmek için seks oyuncakları satın almış ve bunları denemek istemişti. İçlerinden bir tanesi ise talihsiz kadının hayatını kaybetmesine sebep oldu. Wartenberg tekerleği olarak biline ve normalde doktorların sinirleri kontrol etmek için kullandığı alet bazı çiftler tarafından seks oyuncağı olarak da kullanılıyor. Üzerinde çivimsi çıkıntıları olan alet ciddi yaralanmalara sebebiyet veriyor.

Ralph Jankus ve Christel Jankus
Ralph Jankus ve Christel Jankus

Gözaltına alınıp tutuklandı

Olayın ortaya çıkmasının ardından Ralph Jankus'un seks oyuncağı ile yaptığı eylemin sonucunda talihsiz kadının bağırsaklarında yırtılma meydana geldiği ve bir süre bu halde yaşadığı tespit edildi. Kadının, olayın ardından müdahale yapılması halinde kurtulacağının belirlenmesinin ardından mahkeme Ralph Jankus'u hapse mahkum etti. Jankus, mahkemede verdiği ifadede karısını çok sevdiğini ve asla zarar vermek istemediğini belirterek eşinin hastaneye gitme teklifini kabul etmediğini ileri sürdü.

Arkadaşları hikayeyi doğruladı

Jankus çiftinin yakın arkadaşları mahkemeye verdikleri ifadede çarpıcı açıklamalar yaptı. Çiftin renkli ve fantezilere açık bir cinsel hayatı olduğunu bildiklerini kaydeden tanıklar, hayatını kaybeden Christel Jankus'un sık sık kendilerine renkli cinsel hayatlarından bahsettiğini, seks oyuncakları sayesinde daha renkli bir birlikteliğinin olduğunu söylediğini belirtti.

Uzmanlar uyardı

Mahkeme, seks oyuncakları konusunda kesin bir yargıya varamadığı için konunun uzmanlarına da danışıldı. Uzun soluklu seks maratonlarının herhangi bir seks oyuncağı olmasa dahi belirli yaşın üzerindeki insanlar için tehlikeli olabileceğinin vurgulandığı açıklamalarda kullanılan aleti yanlış kullanımda çok tehlikeli olabileceği ifade edildi. Uzmanlar, mahkeme dışında yaptıkları açıklamalarda da bu tür oyuncaklarının cinsel haz açısından tercih edilmesinin normal olduğunu vurgulayarak, dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Christel Jankus'un oğlundan şoke eden iddialar

Mahkeme her ne kadar beraat kararı vermiş olsa da, Christel Jankus'un oğlu annesinin cinayet kurbanı olduğunu savundu. Annesinin, Ralph Jankus tarafından şiddet gördüğünü iddia eden oğul, "Evden çıkmasına izin vermiyordu. Kuaföre izinsiz gittiği için dayak yemişti. Ondan kurtulmak istiyordu" şeklinde iddialarda bulundu.

Yargıç, oğlunun iddialarının asılsız olduğunu düşündüğünü belirterek 52 yaşındaki Ralph Jankus'un eşini öldürme niyetinin olmadığına kanaat getirdi ve 7 aydır tutuklu bulunan adamın beraatine karar verdi.