Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan’dan tv100’e özel açıklamalar! “2 şehit, 12 yaralımız var”

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde terör örgütü YPG/PKK tarafından roket atıldı. Hain saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken; 12 vatandaşımız yaralandı. Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, tv100’de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına canlı bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine roket ve havan saldırıları yapıldı. Saldırıda 5 yaşındaki bir çocuk ile 22 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti. Yaralanan 5 aylık hamile bir kadının durumunun ise ağır olduğu açıklandı.

Karkamış’ta hafta boyunca okullar tatil edilirken; Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, bölgedeki son duruma ilişkin tv100’e özel açıklamalarda bulundu.

“Bir öğretmen, bir de bebek şehidimiz var”

Saldırıda sivil hedeflerin alındığını ifade eden Başkan Ali Doğan, “Dün gece yapılan atışlar, boş arazilere düştü ama bugünkü atışlar maalesef, ilçe merkezimizdeki sivil hedefler hedef alındı. 6 vatandaşımızın evi hedef alındı. Bir tanesi ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi’ne düştü. İki tanesi de boş araziye isabet etti. Bir tane bebek şehidimiz var maalesef. Annesinin sağlık durumu şu an için iyi. Ama bebek şehidimiz var. Bir de öğretmen şehidimiz var. O da çocukların hepsini dışarıya çıkarttıktan sonra tekrardan kontrol etmek için girdiğinde orada hedef oluyor ve şehit oluyor” dedi.

“Bütün gücümüzle hedefleri dövmeye başladık”

Başkan Doğan, 12 yaralı olduğunu ifade ederek; durumu ağır olan bir vatandaşımızın durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Ali Doğan, ayrıca “Bütün gücümüzle hedefleri dövmeye başladık” ifadelerini kullandı. Başkan Doğan, bölgede top ve havanlarla karşılık verildiğini söyledi.