Kasaba Doktoru dizisinde dengeler değişiyor! Kasaba Doktoru 30.bölüm izleme ekranı! Kasaba Doktoru full izle!

30.yeni bölümü ile izleyicileriyle buluşan Kasaba Doktoru’nun yeni, bölümü seyirciler tarafından merakla bekleniyor. Seyirciler arama motorlarında Kasaba Doktoru’nun 30.bölüm detaylarını araştırıyor. İşte Kasaba Doktoru 30.bölüm izleme ekranı…

Kasaba Doktoru dizisinde dengeler değişiyor! Kasaba Doktoru 30.bölüm izleme ekranı! Kasaba Doktoru full izle!

TRT1 ekranlarında yeni bölümleriyle yayınlanan dizinin 30.bölüm detayları arama motorlarında aratılmaya devam ediyor. Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı yer aldığı dizinin son bölümünde Yalçın’ın genel cerrah olarak kabul edilmesi başta Hakan olmak üzere tüm Uluçınarlılar’ın dengesini bozar.

Leyla’nın hayatı tehlikede!

 Ömer ve Leyla, yoğun bakımda aniden fenalaşan bir hastaya müdahale eder. Hastanın ölümü kalp bekleyen Kerem için umut olur. Berk, Yalçın’ın dönüşünden dolayı mutludur, Nazlı bu mutluluğu onunla paylaşmaktadır. Mine ise Hakan’ın eli ile ilgili gerçeğe ulaşacak bir kanıt bulur ve peşinden gider. Mine ve Hakan artık her şey ile beraber mücadele etme kararı alır. Neslihan ise Yalçın’ın değiştiğine inanmaya başlar. Şüpheli ölüm ihbarı Uluçınar’a bomba gibi düşer. Hastaneye gelen bir savcı yoğun bakım hastasının ölümüyle ilgili soruşturma yürütür. Bu sırada acil bir hasta gelir ve ameliyata Yalçın ile Hakan girmek zorunda kalır. Savcı da ameliyatı izlemektedir. Hakan elinin durumunu saklayabilecek midir? Soruşturmanın sonucu Ömer’in şüphelerini haklı çıkarır. Hastane içinde büyük bir tehlike vardır. Bu durum Hakan ve Bülent’i büyük bir sorumluluk altına sokar. Uluçınar büyük bir krizle karşı karşıyadır. Üstelik tek tehlikede olan Uluçınar’ın geleceği değil, Leyla’nın hayatıdır.

 

 

KASABA DOKTORU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ