Trezeguet Aston Villa'ya transfer oldu

Transfer döneminin en çok konuşulan futbolcuları arasında yer alan Kasımpaşa forması giyen Trezeguet, Premier Lig ekibi Aston Villa ile resmi sözleşme imzaladı. Trezeguet transferi için Aston Villa'nın Kasımpaşa'ya 11 milyon euro bonservis ödeyeceği ileri sürüldü.

Trezeguet Aston Villa'ya transfer oldu

Kasımpaşa'nın 2017 yılında Anderlecht'ten kiraladığı ve geçtiğimiz 2 milyon euro ücretle sezon bonservisini aldığı Trezeguet son olarak Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesi Mısır adına mücadele etmişti.

Kupada geçirdiği sürede İngiliz ekibi Aston Villa'nın kendisiyle görüşme yaparak ön sözleşme yaptığı ileri sürülmüştü. Aston Villa'nın Trezeguet için 11 milyon euro transfer ücreti ödeyeceği gelen iddialar arasında.

Genç futbolcu ile daha önce Galatasaray da ilgilenmiş ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

Trezeguet, Kasımpaşa forması altında bugüne dek çıktığı 71 resmi maçta 25 gol atıp 16 da asist yaptı.

Kasımpaşa'dan teşekkür mesajı

Kasımpaşa'nın Aston Villa'ya transfer olan futbolcusu için yayınladığı teşekkür mesajında, "Kulübümüze verdiği emekler ve gösterdiği özveri için oyuncumuz Mahmoud Trezeguet'ye teşekkürlerimizi sunuyor, yeni takımı Aston Villa'da başarılar ve mutluluklar diliyoruz." denildi.