Katliam gibi kaza! Aynı aileden 4 kişi öldü!

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu karı koca çift ile birlikte 9 yaşındaki çocukları ve kayınvalide hayatını kaybetti.

Kaza, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Dinar-Konya karayolu Akgün köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vehbi Özen yönetimindeki otomobil henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü karşı yönden gelen Murat K., idaresindeki tır ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil yol kenarındaki tarlaya girerek durabildi.

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler sürücü Özen ile birlikte araç içerisinde bulunan eşi Ayşe Özen ve kayınvalidesi Cemile Kılıçaslan’ın öldüğünü belirledi.

Kazada ağır yaralanan 9 yaşındaki Yağmur Özen isimli çocuk ise olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulans ile Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan cesetleri ise jandarma ve itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonrası çıkarabildi. Öte yandan, kazada hafif yaralanan tır sürücüsü Murat K., ise ayakta tedavi edildi. Kazanın ardından jandarma ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.