Katy Perry merak edilen "hilesini" açıkladı

Geçen yıl verdiği bir konserde tek gözünü açamıyor gibi görünmesiyle tartışma yaratan Katy Perry, 'oyuncak bebek gözü' yeteneğiyle ilgili olduğunu söyledi. Perry hakkında, "felç geçirdiği" ya da "robot olduğu" gibi iddialar konuşulmuştu.

Katy Perry merak edilen "hilesini" açıkladı

Şarkıcı Katy Perry, "Life in Looks" adlı web dizisi için Vogue'a gönderdiği bir videoda, geçen yıl konseri sırasında gözünün rahatsızlandığı öne sürülen anları hatırlatarak 'oyuncak bebek gözü hilesini' açıkladı.

Perry, bunun sebebinin makyaj ekibini izlemesi olduğunu söyledi.

Görünümünün yerinde olduğundan emin olmak için saç ve makyaj ekiplerine göz kulak olmayı sevdiğini ve bunu bir gözünü sürekli açık tutma 'hilesiyle' yaptığını söyleyen Perry, bu durumu şöyle açıkladı: 

Katy Perry merak edilen "hilesini" açıkladı - Resim : 1

"'Oyuncak bebek gözü' denilen bu hareketi yapıyorum. Bir gözümü istediğim gibi kapatıp, yüzümdeki tüm diğer fonksiyonlarımı koruyabiliyorum. Kariyerim boyunca saç ve makyajımın yapılması için makyaj sandalyelerine oturdum. Eğer bir gözüme far sürüyorlarsa ve arkada biri saçlarımı yapıyorsa, gerçek zamanlı olarak ne yaptıklarını görmek ve notlar vermek istiyorum."

Sosyal medyada viral olan görüntülerde Perry, bir gözü tamamen kapalı ve eliyle göz kapağını düzeltirken görülmüştü.