Kavga dehşetle bitti! Nedeni 'Pes!' dedirtti

Kağıthane'de sokak ortasında tartıştığı çocukluk arkadaşını öldüren zanlı adliyeye sevkedildi. Kavganın nedeni ise 'Pes' dedirtti.

Kavga dehşetle bitti! Nedeni 'Pes!' dedirtti

Kağıthane Nurtepe Mahallesi'nde sokak ortasında tartıştığı çocukluk arkadaşı Yurdal Karademir’i silahla öldüren zanlı Ümit Ö. (37) adliyeye sevk edildi. Kavganın Yurdal Karademir'in, Ümit Ö.'nün ev arkadaşını dövdüğü gerekçesi ile çıktığı öne sürüldü.

Olay, 5 Şubat Cuma günü saat 22.00 sıralarında  gerçekleşti. Ümit Ö. ile Yurdal Karademir, Yurdakul Sokak üzerinde bir araya geldi ve aralarında tartışma çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, göğsünden vurularak ağır yaralanan Yurdal Karademir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde şüpheli Ümit Ö.'yü saatler içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelinin ilk ifadesinde Yurdal Karademir'in tiner çektiği ve uyuşturucu kullandığı için tartıştıkları daha sonra bu konularla ilgili görüşmek için olay yerinde buluştuklarını söyledi. Zanlının, çıkan kavganın şiddetlenmesi üzerine cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.