Kayıp Azra vahşice öldürülmüş! Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir, kaç yaşındaydı?

Antalya'da kaybolan genç kızın tecavüze uğrayıp sonrasında da katledildiği ortaya çıktı. Peki Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte vahşice öldürülen genç kız hakkında merak edilenler...

Kayıp Azra vahşice öldürülmüş! Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir, kaç yaşındaydı?

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu vahşice öldürülmüş olarak bulundu. Azra'ya tecavüz edip boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömen emlakçı M.M.A. gözaltına alındı.

Kayıp Azra vahşice öldürülmüş! Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? - Resim : 1

AZRA GÜLENDAM HAYTAOĞLU KİMDİR?

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde okuyan Azra Gülendam Haytaoğlu 5 gündür kayıp olarak aranıyordu. 26 yaşındaki genç kız ölü olarak bulundu.

Kayıp Azra vahşice öldürülmüş! Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? - Resim : 2

AZRA NE ZAMAN KAYBOLMUŞTU?

Azra Gülendam Haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 Temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı.

Babası Mustafa Haytaoğlu, Adana’dan gelerek kızını aramaya başlarken hayatından endişe ettiği kızı için polise kayıp başvurusunda da bulundu. Polisin, genç kızı bulmak için arama çalışması başlattı. Sosyal medyadan da genç kızın bulunması için çağrılar yapıldı.

Kayıp Azra vahşice öldürülmüş! Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? - Resim : 3

Genç kızın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Üniversiteli kıza evinde tecavüz edip boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömen emlakçı M.M.A. gözaltına alındı. Yapılan çalışmada Haytaoğlu'nun cesedi, Varsak ormanlık alanda gömülmüş halde bulundu.

Tartışma sırasında genç kız, ablasına “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu telefonda ablasına “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı.