Şiddetli rüzgar nedeniyle okullar tatil edildi!

Kayseri'de şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar yerinden söküldü, binaların çatıları uçtu. Ağaç ve çatılardan parçalar düşmesi sonucu çok sayıda araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Akkışla ve Talas ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Şiddetli rüzgar nedeniyle okullar tatil edildi!

Kentte akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgar nedeniyle başta Talas, Erkilet, İldem bölgeleri olmak üzere kent merkezinde bazı ağaçlar ve elektrik direkleri yerinden söküldü, çatı uçtu.

Şiddetli rüzgar nedeniyle okullar tatil edildi! - Resim : 1

Çatılardan düşen parçalar ve ağaçlar nedeniyle çok sayıda otomobilde büyük çapta maddi hasar oluştu. Polis, itfaiye ve belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmaları sürdürürken, hasar gören araçlar için raporlar tutuldu.

Şiddetli rüzgar nedeniyle okullar tatil edildi! - Resim : 2

Elektrik direklerinin devrilmesi nedeniyle bazı bölgelerde kısa süreli elektrik kesintileri de meydana geldi.

Akkışla ve Talas ilçesinde eğitime bir gün ara verildi

Şiddetli rüzgar nedeniyle Akkışla ve Talas ilçesinde okullar bir gün tatil edildi

Kayseri'de dün geceden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir çok evin çatısı uçtu. Sabah saatlerine kadar etkili olan şiddetli rüzgar sonucunda çatılarda kopan parçalar park halindeki araçlara büyük zarar verdi. Özellikle Talas ilçesinde etkisini hissettiren şiddetli rüzgar nedeniyle Akkışla ve Talas ilçesinde öğrencilerin can güvenliği nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.