2 çocuk annesi kadına ahlaksız teklif

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi evli F.C. isimli kadın, ahlaksız tekliflerini reddettiği komşusu tarafından taciz ediliğini ileri sürerek şikayetçi oldu. F.C., korkuyla yaşadıklarını söyledi.

2 çocuk annesi kadına ahlaksız teklif

Kayseri'de, evli ve 2 çocuk annesi kadın, arkadaşlık teklifini reddettiği komşusu hakkında, kendisi ve 2 çocuğunu takip ederek, rahatsız ettiği ve eşini darbettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Kadın uzaklaştırma kararı verilen kişinin ailesini rahatsız ettiğini söyleyerek, "Can güvenliğimiz yok. Beni sürekli takip ediyor. Lütfen sesimizi duyun" dedi.

Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi'nde yaşayan F.C., iddiaya göre, kendisi ile arkadaşlık kurmak isteyen komşusu Soner U.'nun bu teklifini reddetti. Bunun üzerine Soner U., telefon numarasına ulaştığı F.C.'yi sürekli rahatsız ederek, sosyal medyadan mesajlar göndermeye başladı. Soner U., F.C.'nin kızları A.C. (17) ve N.C.'yi (19) de sürekli takip ederek, rahatsız etti, eşi B.C.'yi (40) ise darbetti.

Uzaklaştırma kararı engel olamadı

Yaşanan olay sonrası nisan ayında F.C., polis merkezine giderek, Soner U.'dan şikayetçi oldu. Soner U.'ya uzaklaştırma kararı verildi; ancak evli olan şüpheli, uzaklaştırma kararına uymayarak, F.C. ve ailesini rahatsız etmeye devam etti.

"Sesimizi duyun"

F.C., Soner U.dan kurtulmak istediğini söyleyerek, "Yalnızca ben değil ailemi de tehdit ediyor. Kocamı öldüresiye darbetti, kocam yoğun bakımda yattı. Kızımı sürekli takip ediyor. Can güvenliğimiz yok. Beni sürekli takip ediyor. Yetkililer lütfen sesimizi duysun" dedi.F.C.'nin kızı N.C. ise "Yaralandık, tehdit edildik, hiçbir şekilde hiçbir şey olmuyor. Ölmemiz mi lazım?" diye konuştu.

"Sesini duyurmak için en mahremini anlatıyor"

Kadın Cinayetlerini Durduracağı Platformu üyesi İlknur Keser ise her geçen gün kadına şiddetin ve kadın cinayetinin arttığını belirterek, "Kadınlar adliyelerde, meydanlarda, alanlarda seslerini duyurmaya, hak arayışı için kendilerini göstermeye çalışıyor. F.C. bu milyonlarca kadından yalnızca biri. Bana ulaşıp sesini tüm kamuoyuna televizyondan duyurmak istedi. Bu kadın, adaleti televizyon ekranlarından, en mahremini anlatarak aradı" dedi.