Kayserispor-Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig’in 19. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Mücadeleyi takip etmek isteyen vatandaşlar Kayserispor-Beşiktaş maçını canlı olarak nasıl takip edeceklerini merak ediyorlar. İşte Kayserispor- Beşiktaş maçını canlı izlemek için yapmanız gerekenler…

Kayserispor-Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig’de Dünya Kupası’nın ardından heyecan tam gaz devam ediyor. 4 büyüklerin şampiyonluk parolasıyla mücadele ettiği ligde, Anadolu takımları da liderlik için yarışına devam ediyor. Süper Lig’in bu hafta mücadeleleri arasında merak edilenlerden biri de Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki mücadele oldu. Vatandaşlar bu maçı canlı olarak nasıl takip edeceklerini sorgulamaya başladılar.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kayserispor - Beşiktaş maçı 22 Ocak Pazar günü saat 16:00'da başladı. Müsabaka beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanıyor.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Cardoso, Ali Karimi, Mensah, Mane, Gökhan

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip, Welinton, Masuaku, Salih, Saiss, Tayfur, Gedson, Redmond, Muleka

SÜPER LİG'DE 45. RANDEVU

İki takım bugüne kadar Süper Lig'de 44 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş 25 defa sahadan 3 puan ile ayrılan taraf olurken Kayserispor 11 karşılaşmada gülen taraf oldu. Ligde oynanan 8 müsabaka ise beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar rakip fileleri 69 kez havalandırırken kalesinde 43 gol gördü. Beşiktaş ile Kayserispor arasındaki son maç sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta oynandı ve bu mücadeleyi Beşiktaş, taraftarı önünde 1-0 kazanmayı başardı.

BU SEZON BİR İLK PEŞİNDELER

Siyah-beyazlılar Kayserispor karşısında galip gelirse bu sezon ilk kez üst üste 4 galibiyet elde etmiş olacak. Kartal, Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Siyah-beyazlılar bu süreçte Adana Demirspor'u 1-0, Kasımpaşa ve Konyaspor'u ise 2-1'lik skorla mağlup etti. Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından da galibiyet ile dönerek ligde bu sezon ilk defa üst üste 4 galibiyet alarak seriye devam etmek istiyor.

METE KALKAVAN DÜDÜK ÇALIYOR

Kayseri Stadyumu'nda saat 16.00'da başladı. Müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapıyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Zorbay Küçük.