Kayserispor-Beşiktaş canlı... Yeni transfer Abaoubakar maç kadrosunda var mı?

Süper Lig'de haftanın maçları arasında yer alan Kayserispor-Beşiktaş maçı yüksek heyecana sahne oldu. Mücadelede gözler Beşiktaş'ın yeni transferi Abaoubakar'a çevrildi. Peki Abaoubakar kadroda mı? Şenol Güneş, Abaoubakar'a kadroda yer verdi mi?

Kayserispor-Beşiktaş canlı... Yeni transfer Abaoubakar maç kadrosunda var mı?

Hafta içinde Ankaragücü'ne penaltı atışları sonrasında yenilerek Türkiye Kupası'ndan elenen Beşiktaş'ta, moraller bir hayli bozuk durumda. Ligde bir maçı eksik olarak liderin 10 puan gerisinde olan siyah beyazlılar, her maça adeta diken üstünde çıkıyor. Olası puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşmak istemeyen Kara Kartallar, bu sebeple Kayseri'den mutlaka galibiyetle dönmek istiyor.  

ABAOUBAKAR TRANSFERİ TAMAMLANDI

2 hafta önce Weghorst'un Manchaster United'a transferiyle eski golcüsü Aboubakar'la ilgilenen siyah beyazlılar, en sonunda bu transferi tamamladı.  

Kulübü Al Nassr ile fesih süreci uzayan Kamerunlu santrfor, çeşitli aksiliklerle de olsa sabaha karşı İstanbul'a geldi ve sağlık kontrollerinden geçti. Vincent Aboubakar saat 12:00'de yapılacak idmana katılacak ve teknik direktör Şenol Güneş'in uygun görmesi halinde Kayseri kafilesinde yer alacak. Aboubakar'ın herhangi bir idman eksiği bulunmuyor.

ABAOUBAKAR MAÇ KADROSUNDA YER ALIYOR MU?

Abaoubakar'ın Kayserispor ve Beşiktaş arasında oynanan mücadelede ilk 11'de olup olmayacağı merak ediliyordu. Taraftarları merak ettiği soru yanıt buldu. Abaoubakar kadroya alındı ancak 11'de kendine yer bulamadı. Golcü futbolcu yedek kulübesinde Şenol Güneş'ten forma bekledi. 

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN