Kayserispor Sivasspor canlı izle

Kayserispor Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası final maçında karşı karşıya geliyor. Kayserispor Sivasspor maçı A Spor şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Kayserispor Sivasspor şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Kayserispor Sivasspor canlı izle

Kayserispor Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele A Spor kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Kayserispor Sivasspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

KAYSERİSPOR SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:45'de başlayan müsabaka A Spor üzerinden canlı olarak izlenebilir.

KAYSERİSPOR SİVASSPOR CANLI İZLE

İşte Kayserispor Sivasspor maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Kayserispor Sivasspor mücadelesinde Halil Umut Meler düdük çalıyor.

Sivasspor, kulüp tarihinde ilk kez Türkiye Kupası finalinde boy gösterecek. 2007/08'de Gençlerbirliği'ni mağlup ederek kupaya uzanan Kayserispor ise bu turnuvada 2+ kez şampiyonluk yaşayan 10'uncu takım olmak istiyor (Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Altay, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Göztepe ve Kocaelispor).

Kayserispor'un Türkiye Kupası tarihinde mağlup olmadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Sivasspor (1G 4B). Sivasspor'un bu turnuvada yenemediği ekipler arasında en fazla karşılaştığı iki rakibinden biri Kayserispor (4B 1M; diğeri Fenerbahçe).

Kayserispor, Türkiye Kupası tarihinde Dört Büyükler haricinde tek sezonda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan üçünü elemeyi başaran ilk takım oldu.

Türkiye Kupası'nda oynadığı son 10 maçın sadece birini kaybeden Sivasspor (5G 4B), bu sezonki beş karşılaşmanın dördünden galip ayrıldı (1B). 2+ maça çıktığı 14 Türkiye Kupası sezonu arasında sadece 1973/74'ü namağlup tamamalyan Yiğidolar, o sezon Kayserispor ile iki kez berabere kalmasına rağmen rakibine uzatmalarda yediği golle 2-1 mağlup olarak elenmişti.

Türkiye Kupası'ndaki son altı maçının beşini kazanan Kayserispor (1M), bu galibiyetlerde toplam 15 gol attı ancak fileleri havalandıramadığı tek karşılaşmada Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

Bu sezon Kayserispor formasıyla en fazla resmi maç golü atan iki oyuncudan biri konumundaki Mario Gavranovic (12; diğeri Mame Thiam), sarı-kırmızılı ekibin bu sezon Sivasspor filelerine gönderdiği dört golün üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).

Profesyonel kariyerindeki tek hat-trick'i bu sezon Türkiye Kupası'nda yapan Max Gradel (vs Bandırmaspor), Kayserispor'a rakip olduğu son karşılaşmada Sivasspor'un 2-0'lık galibiyetinde attığı iki golde de pay sahibiydi (1 gol & 1 asist).

Sivasspor orta sahası Hakan Arslan'ın profesyonel kariyerinde resmi maç golü atamadığı takımlar arasında Kayserispor'dan (13 maç) daha fazla karşılaştığı tek rakibi Bursaspor (15 maç).

20 yıl aradan sonra Türkiye Kupası şampiyonu olmak isteyen Hikmet Karaman (2001/02'de Kocaelispor'un başında), iki kupa zaferi arasında en uzun süre geçen teknik direktör olabilir.

2001/02 sezonunda Kocaelispor ile Türkiye Kupası şampiyonu olan Hikmet Karaman, bu turnuvayı iki farklı takımın başında kazanan beşinci teknik direktör olmak için sahaya çıkıyor: Aykut Kocaman (Konyaspor & Fenerbahçe), Mustafa Denizli (Beşiktaş & Galatasaray), Samet Aybaba (Trabzonspor & Gençlerbirliği) ve Necdet Niş (Sakaryaspor & Fenerbahçe).