Kayserispor'u 4 golle geçen Fenerbahçe yarı finale çıktı!

Kayserispor’u 4-1 yenen Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktı ve Sivasspor’un rakibi oldu.

Kayserispor'u 4 golle geçen Fenerbahçe yarı finale çıktı!

Türkiye Kupası çeyrek final müsabakalarıyla devam ediyor. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe ile Çağdaş Atan’ın ekibi Kayserispor, hakem Volkan Bayarslan yönetiminde Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi Fenerbahçe'nin 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Tek maç eleme usulüne göre oynanan bu karşılaşmada Fenerbahçe, yarı finale adını yazdırdı.

FENERBAHÇE, KAYSERİSPOR'U 4 GOLLE GEÇTİ
Maçın 8. dakikasında Emre Mor'un golüyle öne geçen Fenerbahçe'ye Kayserispor 18'de Kolovetsios'la yanıt verdi. İkinci yarı bitmeden Emre Mor 42'de bir kez daha sahneye çıkarak takımını yeniden öne geçirdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Fenerbahçe, 58'de Serdar Dursun'la farkı ikiye çıkardı. Maçın son dakikalarında sahneye çıkan Arda Güler, attığı golle maçın skorunu belirledi.

SARI-LACİVERTLİLERİN RAKİBİ SİVASSPOR
Bu sonuçla sarı-lacivertliler, Sivasspor’un rakibi oldu. Kırmızı-beyazlı takım deprem faciası nedeniyle ligden ve kupadan çekilen Gaziantep FK ile eşleşmişti. Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Kayserispor ise sahasında Ümraniyespor’la karşı karşıya gelecek.