Kazara Aşk 13. Bölüm full izle

Kazara Aşk 13. Bölümü Star Tv ekranlarında yayınlandı. Ümit İbrahim Kantarcılar, Suda Zülal Güler, Uğur Çavuşoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Kazara Aşk son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 30 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Kazara Aşk final bölümü…

Kazara Aşk 13. Bölüm full izle

Star Tv ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen dizisi Kazara Aşk, dinal bölümünü yayınladı. Kazara Aşk dizisinin 13. Bölümü (Final bölümü) tek parça olarak yayınlandı. Kazara Aşk 13.Bölümde:Şimal’in de kendisine aşık olduğunu öğrenen Civan, önceden aldığı bütün kararları unutur. Artık tek bir amacı vardır; Şimal’le evlenmek… Şimal gerçekleri öğrenmeden onunla resmen evlenmek için bir plan yapar. Tahsin ise bu durumdan son derece rahatsızdır. Ancak Şimal’in Civan’dan boşanmak istememesi onun da elini kolunu bağlamıştır. Civan’ı en azından Şimal’e karşı dürüst olmaya ikna etmeye çalışır.

Kazara Aşk 13. Bölüm full izle - Resim : 1

Civan, içten içe ona hak verse de, gerçekleri itiraf ederse Şimal’i kaybedeceğinden korkuyordur. Bu yüzden Şimal’e her şeyi anlatmaya cesaret edemez. Hem ona göre bu mutlulukları için söylediği son yalan, oynadığı son oyun olacaktır. Civan’ın değiştiğine, yalanlarla dolu bir hayatı geride bırakacaklarına inanan Şimal ise kendini onunla mutlu bir gelecek hayaline kaptırmıştır. Ancak ne o ne de Civan, çok yakınlarında birinin Nazlı ile ilgili gerçeği öğrendiğinden haberdardır…Civan, Şimal’in gerçekleri duymasını engelleyip onunla evlenebilecek mi? Civan ve Şimal’in aşkı, söylenen yalanları, oynanan oyunları aşmayı başarıp yalansız, mutlu bir sona ulaşabilecek.Kazara Aşk bu akşamki final bölümü ile diziseverlere veda etti. İşte Kazara Aşk dizisinin 13. bölüm (Final bölümü) tek parça linki…

Kazara Aşk 13. Bölüm full izle - Resim : 2

Kazara Aşk 12. bölümde ne oldu?

Kazara Aşk 12. bölümde; Şimal, Civan’la beklenmedik yakınlaşmalarından etkilenmiştir. Fakat kendisinin de Civan’a karşı bir şeyler hissettiği gerçeğini kabullenemez. Üstelik Civan’ın aşk itirafının, şirketi geri kazanmak için yaptığı yeni bir hamleden ibaret olduğunu düşünüyordur. Civan ise Şimal’i aşkına inandırmak, onun kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Civan’ın, Şimal’e kavuşma hayalleri, babasının ikisinin evliliğiyle ilgili verdiği kararla alt üst olur. Tahsin, onun aslında Nazlı ile evli olduğunu öğrendikten sonra Civan’ın herkesi ve özellikle Şimal’i daha fazla kandırmasına kesinlikle izin vermeyecektir. Civan, babasının kesin talebi ile Şimal’e aşkı arasında sıkışıp kalır. 

 Kazara Aşk 13. Bölüm izle

Kazara Aşk final bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kazara Aşk dizisinin konusu nedir?

Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız...Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç… Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir. Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenir. Farklı kültürlere mensup aileler, yaşadıkları sürprizler karşısında şoka girerken, birbirlerine yabancı iki genç arasında bilinmezlik rüzgarları esmektedir. Artık ne Şimal ve Karadeniz ailesi, ne de Civan ve Saydam ailesi için hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Kazara Aşk 13. Bölüm full izle - Resim : 5

Kazara Aşk dizisi oyuncuları kimdir?

  • Civan Saydam-Ümit İbrahim Kantarcılar.
  • Şimal Karadeniz-Suda Zülal Güler
  • Tahsin Saydam-Uğur Çavuşoğlu
  • Neval Saydam-Servet Pandur
  • Okan Saydam-Sadi Celil Cengiz
  • Vildan Parlak-Saydam Aycan Koptur
  • Nazlı Çiçek-Selin Işık
  • Dursun Karadeniz-Burak Tamdoğan