Kedi can derdinde, o ise...

Silivri'de bir otelin su borusuna sıkışan yavru kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber olurken, otel sahibi, oteline zarar verildiğini söyleyerek kediyi kurtarmaya çalışanların üzerine yürüdü.

Kedi can derdinde, o ise...

İtfaiyenin kedi kurtarması sırasında oteline zarar verildiğini iddia eden kadın ortalığı birbirine kattı. Otel sahibi kadın ”Bir yavru kedi için otelime zarar verdiniz” diyerek kendisine tepki gösterenlerin üzerine yürüdü. 

 

İtfaiye ekipleri Silivri’de bir otelin su borusuna sıkışan kediyi çıkarmak için 5 santimetrelik alçı duvarı kırarken otel sahibinin tepkisiyle karşılaştılar. "Bir kedi yavrusu için duvar kırılmaz" diyen otel sahibine çevrede toplanan hayvanseverler tarafından tepki gösterildi.

 

Dün akşam saatlerinde Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesinde yavru kedi sesi duyan mahalle sakinleri kedi sesinin duvarın arkasından geldiğini anlayıca itfaiye ekiplerini çağırdı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yavru kediyi su borularının bulunduğu yerde aramaya başladı. Kedinin sesinin gelmesine rağmen bir türlü kediyi tespit edemeyen itfaiye ekipleri, çareyi su borularının bulunduğu yerde 5 santimetrelik alçı duvarı kırmakta buldu. Bu çalışmalar sonuç verdi ve kediye ulaşıldı. Kedi sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ancak bu olayların sonrasında otelin sahibi olduğunu iddia eden kadın, “Bir yavru kedi için otelime zarar verdiniz” diyerek önce itfaiye ekiplerinin daha sonra kendisine tepki gösteren çevredeki hayvanseverlerin üzerine yürüdü.
Hayvanseverler ile otel sahibi arasındaki laf dalaşı ise kavgaya dönüştü. Kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından otel sahibinin ifadesini alınmak için karakola götürdü. Bu sırada çevredeki vatandaşlar kurtarılan kediyi sevgi göstermeleri gözden kaçmadı.