Tarkan'dan dikkat çeken paylaşım: "Yakında beni makyajlı ojeli görürseniz şaşırmayın!"

Kızı ve eşi ile mutlu bir hayat süren Tarkan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Tarkan, kelebek şeklinde pembe renkli bir maske ile poz vererek yakında beni makyajlı ojeli görürseniz şaşırmayın paylaşımında bulundu.

Tarkan'dan dikkat çeken paylaşım: "Yakında beni makyajlı ojeli görürseniz şaşırmayın!"

Yakın zamanda Almanya'dan Türkiye'ye dönen Tarkan, bir reklam filmi için kamera karşısına geçmişti. Yeni şarkı çalışması yaptığını da hayranlarına müjdeleyen Tarkan son zamanların en çok dikkat çeken isimlerinden oldu. Gündemden düşmeyen megastar Tarkan, kızı Liya ile bir paylaşımda bulundu. Kelebek şeklinde pembe renkli bir maske ile poz veren Tarkan "yakında beni makyajlı ojeli görürseniz şaşırmayın" paylaşımını yaptı.

Tarkan'dan dikkat çeken paylaşım: "Yakında beni makyajlı ojeli görürseniz şaşırmayın!" - Resim : 1

"Kızımın mutluluğu için maskarası da olurum"

Ailesine bol bol vakit geçiren megastar Tarkan, paylaşımında "Tütüler, maskeler falan. Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın! Olsun, icabında kızımın mutluluğu için maskarası da olurum" ifadelerini kullandı.

Tarkan'dan dikkat çeken paylaşım: "Yakında beni makyajlı ojeli görürseniz şaşırmayın!" - Resim : 2

Kızı için tütü giymişti

Tarkan, daha önce de kızı Liya için tütü giymişti. Ünlü isim, bu paylaşımına "Rolling Stones tişörtü giyip cool (havalı) baba gibi takılmaya çalışırken, o tişörtün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte!" notunu düşmüştü.

Tarkan'dan dikkat çeken paylaşım: "Yakında beni makyajlı ojeli görürseniz şaşırmayın!" - Resim : 3