"Kemal Kılıçdaroğlu istifa edecek!" Aytuğ Atıcı'dan dikkat çeken açıklama: Kendisine bir vekil tayin edebileceği tartışılıyor!

tv100'ün ilgiliyle izlenen programı Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'de Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandıktan sonra CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa edeceğini söyledi. Atıcı "Genel Başkanımızın aday olduktan sonra istifa etme ihtimalini görüyorum. Partili Cumhurbaşkanlığına karşı çıkan biri olarak kazandığı anda partiden istifa edeceğine eminim." dedi.

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, tv100.com yazarı Latif Şimşek, Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, gazeteci/yazar Mustafa Ertekin Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. 

Atıcı "Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda partiyi kurultaya götürmeyeceği ve bu süreçte kendisine bir vekil tayin edebileceği tartışılıyor. Bu vekalet süresi uzun olmaz Cumhuriyet Halk Partisi’nde. Genel Başkanımızın aday olduktan sonra istifa etme ihtimalini görüyorum. Partili Cumhurbaşkanlığına karşı çıkan biri olarak kazandığı anda partiden istifa edeceğine eminim. Aday olduğu zaman Genel Başkanlıktan istifa etme ihtimalini küçük görmüyorum." dedi.