Kılıçdaroğlu ve eşi İsias Otel için KKTC'ye gitti: "Hayatımızın en zor günlerinden biri olacak"

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yerle bir olan Adıyaman'daki İsias Otel, 31 tur rehberi ve Kıbrıslı ortaokul voleybol takımı kafilesinden 25'i çocuk 35 kişi, toplamda 65 kişiye mezar olmuştu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret etmek için KKTC'ye gitti. Sosyal medyadan ziyaretine ilişkin paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu ve eşi İsias Otel için KKTC'ye gitti: "Hayatımızın en zor günlerinden biri olacak"

6 Şubat'ta gerçekleşen ve 11 ilde büyük yıkıma ve can kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Adıyaman’daki İsias Otel 65 kişiye mezar oldu.

Tartışmaların ve iddiaların odağında olan İsias Otel’de konaklayan 31 tur rehberi ve KKTC’li ortaokul voleybol takımı kafilesinden 25’i çocuk 35 kişi can verdi. 

KILIÇDAROĞLU VE EŞİ KIBRIS'TA

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret etmek için Kıbrıs'a gitti.

"HAYATIMIZIN EN ZOR GÜNÜ OLACAK"

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC’ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak." ifadelerini kullandı.