Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Muharrem İnce' açıklaması: Memleket Partisi'ne gideceğim

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin adaylığına ilişkin konuştu. Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Muharrem İnce' açıklaması: Memleket Partisi'ne gideceğim

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gidecedğini açıkladı.

"MEMLEKETE PARTİSİ'NE GİTMEK İSTİYORUM"

Kılıçdaroğlu'na Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin adaylığı sorulunca ise "Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" karşılığını verdi.

"HDP BAKANLIK İSTEMEDİ"

HDP ile görüşmenin de olumlu geçtiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, HDP'nin "ilkelerde anlaşırsak destekleriz" yaklaşımını ve "bakanlık verecekler" haberleri anımsatıldığında, HDP'nin bakanlık gibi bir talebi olmadığının altını çizdi.