Kemal Sunal filmi gerçek oldu!

Mardin'de bir tatlıcı dükkanına giren kadın yediği tatlının en son dilimine saçından koparıp koydu. İşte o anlar kameralara böyle yansıdı.

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir tatlıcı dükkanına girerek baklava siparişi veren kadın, saçından kopardığı kılları tatlının en son diliminin içine koydu.

Sonrasında iş yerinde çalışan ustayı yanına çağırdı ve baklavanın içinden saç çıktığını söyledi. Kadın, iş yerinden para ödemeyerek ayrıldı.

Yaptığı tatlıdan emin olan usta, kadının iş yerinden ayrıldıktan sonra güvenlik kameralarını inceledi ve kadının saçından kopardığı kılları baklavaya koyduğunu görünce şoka girdi.

Yaşanan olay, Meraklı Köfteci filminde bir adamın, Kemal Sunal’ın yaptığı köfteleri yedikten sonra para ödememek için yemeğin içine cebinden çıkardığı çivileri koyduğu sahneyi akıllara getirdi.

Tatlıcı yapan Necmettin Usta olayı şu sözlerle anlattı...

“Müşteri geldi baklava istedi. Bende yanında dondurma ile tatlıyı verdim. İşimi yapmak için içeri gittim. Kız orada baklava yerken saçının telini koyuyor, sonra beni çağırdı. Baklavada saç var dedi. Bana bağırıp çağırdı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hesap ödemeden çekti gitti. Bende 1 saat olayın şokundaydım. Kemal Sunal’ın filmindeki aynı senaryo burada oldu. Yedi yedi parmaklarını yaladı, çok üzüldüm. Bu yapılan emek hırsızlığıdır, 4 çocuğum var, onlar için çalışıyorum. Bu tür davranışların yapılması yanlış.”