Beren Saat arayınca telefonunu düşürdü

Peş peşe çıkan ayrılık haberlerinin ardından kara bulutları dağıtan Kenan Doğulu ile Beren Saat çifti, aşklarını kaldıkları yerden yaşıyor. Kenan Doğulu, hastane çıkışı Beren Saat kendisini arayınca panikleyip telefonunu düşürdü.

Beren Saat arayınca telefonunu düşürdü

2004 yılında evlendikten sonra örnek birliktelikleriyle herkesin beğenisini kazanan Kenan Doğulu ile Beren Saat çifti yaklaşık 1 yıldır yeterince bir arada görünmeyince çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. İki cepheden de iddialar için ne yalanlama ne de teyit gelmişti.

Ancak Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun uzunca bir süre farklı evlerde yaşadıkları da sık sık konuşulmuştu. Bu iddiaların ardından geçtiğimiz gün birlikte yapan tatil yapan çift, sosyal medya hesapları üzerinden birbirinlerine yeninden aşklarını ilan edip nispet yapmıştı.

Tatil dönüşü hastaneye gitti

Çeşme tatilinden İstanbul'a dönüş yapan Kenan Doğulu soluğu hastanede aldı. 46 yaşındaki yakışıklı şarkıcının koronavirüse yakalanıp yakalanmadığı merak konusu oldu.

Gazetecilere "Check up yaptırdım, rutin kontroller" diyen Doğulu'ya korona virüse mi yakalandığı soruldu. Doğulu, gazetecilere “Yok ya Allah korusun” diye karşılık verdi.

Muhabirlerle konuşurken eşi Beren Saat arayınca, telefonu açmaya çalışırken düşürdü. Yerden alıp sağlam olduğunu görünce rahatladı. Doğulu “Beren, sette. Sonuçları merak etti. Her şeyin yolunda olduğunu söyledim” dedi.

Çeşme tatilindeyken Acun Ilıcalı’yla da bir araya gelen Kenan Doğulu, sorular üzerine “Çok sevdiğim bir kardeşim. Yeni şeyler yapıyor, onunla ilgili biraz konuştuk” açıklamasını yaptı. Kenan Doğulu hastaneden test sonuçlarıyla ayrıldı.