Kenan Doğulu "keyfimiz yerinde" derken, Beren Saat'in mesajı şaşırttı!

Kenan Doğulu'nun "boşanıyorlar" iddialarıyla ilgili olarak, "İşimizde gücümüzdeyiz sorunumuz yok keyfimiz yerinde." açıklamasının tv'lerde yayınlandığı dakikalarda Beren Saat'in sosyal medyada yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

Kenan Doğulu "keyfimiz yerinde" derken, Beren Saat'in mesajı şaşırttı!

Beren Saat ile evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Kenan Doğulu, "boşanıyorlar" iddialarıyla ilgili, "Üçüncü insanı ilgilendiren mevzu olduğu zaman zaten biz bunu anons ederiz. O yüzden endişelenen insanları haklı görüyorum ve sevgi saygıyla önlerinde eğliyorum. Onun dışında gündemi meşgul etmek istemeyiz. Beren zaten sette ve çok yoğun yaptığınız her haber ister istemez insanı üzüyor. Telefonlarımız susmuyor. İşimizde gücümüzdeyiz sorunumuz yok keyfimiz yerinde." açıklamasını yapmıştı.

BEREN SAAT'İN PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Kenan Doğulu'nun açıklaması bu sabah TV100'de Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun hazırladığı "Duymadık Demeyin" programında yayımlandıktan dakikalar sonra Instagram hesabından paylaşım yapan Beren Saat kafaları bir kez daha karıştırdı.

Trafik kazasında ölen eski sevgilisi Efe Güray ile birlikte Ankara Kuğulupark'ta çekilen bir fotoğrafı kalp emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaşan Beren Saat'i pek çok takipçisi eleştiri yağmuruna tuttu.

Kenan Doğulu "keyfimiz yerinde" derken, Beren Saat'in mesajı şaşırttı! - Resim : 1

Bazı takipçileri, "Kenan'a haksızlık ediyorsun" ,"Bence eşine saygısızlık yapıyorsun Beren", "Kenan çok sabırlıymış" gibi yorumlarda bulunurken, bazıları da Saat için "çok vefalı" ifadesini kullandı. Bazı takipçiler ise Beren Saat'in yeni başlayacak dizisi için böyle davrandığını öne sürdü.