Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızlarının adı belli oldu

Ünlü çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal evliliklerinde 4 yılı geride bırakırken çocuklarına Lalin ismini vereceğini duyurdu.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızlarının adı belli oldu

Lalin isminin anlamı kısa sürede sıkça aratılmaya başlanırken, merak edilen sorular arasında yer aldı. İnternette Lalin ismi neden sorusunun cevabı günün en çok merak edilen sorulardan biri oldu.

Sinem Kobal, 2016'da kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti. Çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı.

Kızını kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal’ın, kızına hangi ismi koyacağı merak konusuydu.Sinem Kobal kızının adını “Lalin” koyacak.

Çift, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Baba olmak için gün sayan İmirzalıoğlu, "Çok fazla heyecan var. Çok şükür her şey yolunda, bir sıkıntı yok. Son iki ayımız kaldı. Allah nazarlardan saklasın" açıklamasını yapmıştı.

Lalin ne demek?

Eski dilde kırmızı renkli olan. Aynı zamanda Kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan. Yakut kırmızısı, çiçek, Al dudaklı, kırmızı ve güzel dudaklı, Lal’den yapılmış, çiçek