Kim Milyoner Olmak İster final mi yaptı? Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi iddiası ortalığı karıştırdı

10 sezondur ATV'de seyirciyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster? yarışması normal şartlarda her Cumartesi televizyon ekranlarında yer alıyordu. Sevilen programın dün akşam yayınlanmaması takipçilerini meraklandırdı.

Kim Milyoner Olmak İster final mi yaptı? Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi iddiası ortalığı karıştırdı

Yayından kaldırılıp kaldırılmadığı merak edilen Kim Milyoner Olmak İster'in yerine dün akşam Kardeşlerim dizisi ekrana geldi.

Final yaptığı iddiaları ortaya atıldı

2019 yılından beri Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan programının yayınlanmamasının ardından final yaptığı iddiaları ortaya atıldı. 

Haftalardır total reytinglerde ilk 10'a giremeyen AB grubunda ise sekizinci olan program için final iddiaları konuşulurken gerçek ortaya çıktı. 

Kim Milyoner Olmak İster final mi yaptı? Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi iddiası ortalığı karıştırdı - Resim : 1

Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ta oynayacağı iddiası

Milliyet gazetesinin yazarı Sina Koloğlu sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster ile ilgili kötü haberi açıkladı.

Milyoner'i yayın akışında göremeyince kanala durumu soran Koloğlu "Sordum durumu. “Şimdilik ara verdik” dediler. Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ta oynayacağı hatta, fiyatının bile belirlendiği yazılıp, çiziliyor." ifadelerini kullandı. 

Kim Milyoner Olmak İster final mi yaptı? Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi iddiası ortalığı karıştırdı - Resim : 2

''Bu dizi iddia edilen kanalda değil''

Kurtlar Vadisi ile ilgili iddialara değinen Koloğlu "Show TV deniyor. Sordum kanala. “Belli ki çekmek için bir hareket var. Bize gelen bir şey yok” bilgisi verildi. Yani bu dizi iddia edilen kanalda değil." dedi.

''Öğrendiğim, atv’nin haziran ayına kadar ara verdiği...''

Koloğlu köşesinde Milyoner'in yeniden başlangıcıyla ilgili "Öğrendiğim, atv’nin haziran ayına kadar ara verdiği... “Dizilerin sezon finallerine göre” dediler. Bir dizi olabilir mi İmirzalıoğlu ile ilgili? “Üç ay sonra başlayacak tekrar yarışma, zannetmiyoruz” cevabı geldi." ifadelerini kullandı. 

Milyonerle ilgili sözlerini Koloğlu "Ne olursa olsun marka bir yarışma. Düşüşler olabilir. Daha iyi sorular mesela daha ‘yetkin’ yarışmacılar... Böyle bir dinlenmeye ihtiyaç vardı galiba." diyerek tamamladı.

Kim Milyoner Olmak İster final mi yaptı? Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi iddiası ortalığı karıştırdı - Resim : 3

Necati Şaşmaz açıklama yapmıştı

Necati Şaşmaz yaptığı açıklamada daha önce "Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız." demişti.

Şaşmaz sözlerinin devamında "Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Şaşmaz, dizinin iddiasını "Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim." sözleriyle anlatmıştı.