Kendini ve bebeğini öldüren eşine bunları yazdı

3 haftalık bebeğini öldürdükten sonra intihar eden kadının eşi, sosyal medyadan yürek burkan bir paylaşımda bulundu.

Kendini ve bebeğini öldüren eşine bunları yazdı

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda bunalıma giren genç kadın 3 haftalık kızını yastıkla boğduktan sonra kendisini asarak intihar etmişti.

Kendini ve bebeğini öldüren eşine bunları yazdı - Resim : 1

Eşinin telefonlarına bir türlü yanıt vermemesi üzerine eve gelen Tarık Berlik, yedek anahtarla kapıyı açtığında korkunç bir manzara ile karşılaştı. Hemen 112 acil servisi arayan acılı kocanın elinden hiçbir şey gelmedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve bebeğin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Minik bebeğini yastıkla boğduktan sonra kendisini iple kalorifer borusuna asan Fatma Berlik'in komşuları, genç çiftin evliliklerinde hiçbir sorun olmadığını, mutlu bir yaşantıları olduğunu söylediler. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen genç kadının hamileliği nedeni ile kullandığı ilaçları bıraktığı ve sorunlarının yeniden gün ışığına çıktığı belirtiliyor.

Kendini ve bebeğini öldüren eşine bunları yazdı - Resim : 3

Acılı babadan yürek burkan paylaşım 

Olayın ardından baba Tarık Berlik ise sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşım yaptı. Berlik paylaşımında, “Ah be karım can parçam Fatma’m ay yüzlüm. Kızım Aybüke'm, Akcan kızım. Ne yaptınız böyle, ben nasıl taşıyayım bu yükü. Rabb’im giderken öte dünyaya, çektiğiniz acıya karşı, ana- kız güle oynaya koşarak cennetiyle karşılasın sizi” ifadelerini kullanıldı.