82'lik eşine dudak uçuklatan vasiyet anlaşmasıyla geri dönmüştü! Meltem Miraloğlu'ndan flaş karar!

Kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady'e dudak uçuklatan vasiyet anlaşmasıyla geri dönen 34 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu sektör değiştirdi. Miraloğlu'nun yeni mesleği ise ağızları açık bıraktı.

82'lik eşine dudak uçuklatan vasiyet anlaşmasıyla geri dönmüştü! Meltem Miraloğlu'ndan flaş karar!

'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide çocuk gelin rolüyle tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle dillerden düşmüyor.

Bir dönem Patrick'in yanından ayrılan Miraloğlu'nun, vasiyet anlaşmasıyla eşine geri döndüğü öne sürüldü. Ünlü şimdi de bambaşka bir sektöre geçti.

Patrick Grady ile yaptığı evliliğiyle konuşulan ünlü oyuncu, hayalindeki oyunculuğu yapamayınca ticarete yöneldi. Aslen Mardinli olan Meltem Miraloğlu, buradaki akrabalarının yaptığı bıttım sabunlarını ABD'ye getirtti.

Getirdiği ürünleri büyük ilgi gören Meltem Miraloğlu, şimdi de eşi üzerine bir şirket kurup işleri büyütmeye karar verdi.

Meltem Miraloğlu’nun ABD’li kocasına vasiyet karşılığı döndüğü ve Miraloğlu’na kalacak dudak uçuklatan bir miras olduğu iddiaları gündem olmuştu.

Kaynak: Uçankuş