Kendisini aldattığı iddiasıyla kız arkadaşını boğarak öldürdü! Cinayeti gizlemek için yaptıkları kan dondurdu

Genç adam, kendisini aldattığını iddia ettiği kız arkadaşını boğarak öldürdü. Ardından cesedin yanında kendini ateşe verdi.

Kendisini aldattığı iddiasıyla kız arkadaşını boğarak öldürdü! Cinayeti gizlemek için yaptıkları kan dondurdu

Nijerya'da Babe Face isimli genç adamın kız arkadaşını öldürdükten sonra kendini ateşe verdiği iddia edildi.  Daily Trust'a konuşan bir görgü tanığına göre Babe Face, sevgilisini hafta sonu evine davet ettiğini ve Babe Face'in genç kadını kendisini aldattığını sorgulaması üzerine olayların geliştiğini anlattı. 

CEVABI TATMİN ETMEMİŞ 

Görgü tanığının iddiasına göre, hayatını kaybeden genç kadın, Babe Face'e inandırıcı bir açıklama yapamayınca, genç adam üzerine atladı ve onu boğarak öldürdü. Babe Face, cinayetin izlerini örtbas etmek için daireyi ateşe verdi ve kız arkadaşının cesedinin yanında yanarak öldü.

Görgü tanığı, "Olay hafta sonu oldu. Babe Face adını taşıyan genç bir çocuk, kız arkadaşıyla ilişkide onu aldatmasıyla ilgili sorunlar yüzünden tartıştı. Ölen kişiyi sersemletecek kadar dövdü ve bu sırada onu boğdu. Kızı öldürmeyi başaran oğlan, izini kaybetmemek için dairesini ateşe verdi, ancak sevgilisinin cesediyle birlikte kendisini yaktı." dedi.

Kaynak, mahalle sakinlerinin polis tarafından tutuklanma korkusuyla bölgeyi terk etmesi nedeniyle olayın bölgede paniğe neden olduğunu da sözlerine ekledi.