İrem Derici'den ilginç mal varlığı açıklaması: Bir evim bile yok!

İrem Derici Cem Belevi ile ayrılığından sonra şimdi de mal varlığı ile gündeme geldi. Belevi tarafından aldatılan ünlü şarkıcı, Bursa'daki sahnesinde "10 yıldır manyak gibi çalışıyorum" diyerek mal varlığını açıkladı.

İrem Derici'den ilginç mal varlığı açıklaması: Bir evim bile yok!

Güzel şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda 2021 yazından bu yana aşk yaşadığı sevgilisi şarkıcı Cem Belevi tarafından aldatılmıştı. İkinci defa aldatılan Derici, Belevi hakkında 'çeyrek popçu' ve 'çöp' ifadelerini kullanmıştı. Belevi ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı şimdi de mal varlığı ile gündeme geldi.

İrem Derici'den ilginç mal varlığı açıklaması: Bir evim bile yok! - Resim : 1

"BİR EVİM BİLE YOK"

Bursa'da iş insanlarının bir arada bulunduğu etkinlikte sahnede girişimcilik konusunda açıklamalar yapan İrem Derici mal varlığını resmen açıkladı.  "Girişimler, yatırımlar, onlardan hiç anlamıyorum. Para işinden hiçbir şey anlamıyorum. 10 yıldır manyak gibi çalışıyorum" diye konuşan Derici iki arabasının olduğunu, evinin olmadığını söyledi ve şöyle devam etti:

"İki tane arabam var, bir evim bile yok. Vardı bir tane sattım onu albüm yaptım. YouTube videolarında yaşarım artık. Hani böyle haberler oluyor ya 'o ünlü popçu bakın şimdi ne halde?' diye, Allah korusun da yani."