Kerimcan Durmaz'dan özür videosu: O kadar çok utanıyorum ki...

Kerimcan Durmaz, bir uçağın tuvaletinde çekip Instagram hesabından yayınladığı uygunsuz görüntüleri için video mesaj yayınladı. Yaptığı açıklama ile olayı kabullenen Kerimcan Durmaz, "O kadar çok utanıyorum ve kendimi o kadar mahçup hissediyorum ki ne diyeceğimi de bilemiyorum" dedi.

Kerimcan Durmaz bir anda Türkiye'nin önemli magazin ikonlarından biri haline geldi. Her etkinliği Türkiye'nin magazindeki en çok konuşulan konuları arasına girdi. Şöhret basamaklarını hızla çıkan Durmaz, geçtiğimiz günlerde bir uçağın tuvaletinde çektiği görüntüleri kendi arkadaş grubu yerine 'Instagram Story'de paylaştı. Görüntülerin hızla yayılmasının ardından sessizliği tercih eden Durmaz, video çekerek yaşanan durum için özür diledi.

"O kadar çok utanıyorum ki..."

"Bundan sonraki hayatıma da çevremdeki herkese ve her şeye daha dikkat ederek devam edeceğim" diyen Kerimcan Durmaz şu açıklamayı yaptı:

"Öncelikle herkese merhaba, günlerdir çok üzgünüm ve yaşadığım bu olayla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Beni takip eden başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum. O kadar çok utanıyorum ve kendimi o kadar mahçup hissediyorum ki ne diyeceğimi de bilemiyorum. Yaşadığım bu talihsiz olaydan kendime bir sürü ders çıkardım. Aile kavramının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım. Bundan sonraki hayatıma da çevremdeki herkese ve her şeye daha dikkat ederek devam edeceğim."

14 yıl hapis istemiyle dava açılması istendi

Avukat Serdar Öktem Türk toplumuna karşı işlenmiş suçların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirterek savcılığın res'en 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından soruşturma başlatarak 4 buçuk yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasını istedi.