Kerimcan Durmaz'dan skandal görüntüler için peş peşe açıklama

Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından paylaşılan pornografik görüntüler büyük tepki topladı.  Yoğun tepkiler üzerine bir açıklama yapan Durmaz, görüntülerin kendisine ait olmadığını iddia etti.

Kerimcan Durmaz'dan skandal görüntüler için peş peşe açıklama

Sosyal medyada yaptığı sıra dışı paylaşımlarla kısa sürede tanınan ve DJ’liğe geçiş yapan sosyal medya figürü Kerimcan Durmaz, dün akşam saatlerinde uçak tuvaletinde çekildiği iddia edilen müstehcen bir videosunu sosyal medya sayfasından ‘Bana bakın ama’ notuyla paylaştı.

"Herkesten özür diliyorum"

Videoya gelen tepkiler üzerine saniyeler içerisinde videoyu sosyal medya sayfasından silen Kerimcan Durmaz’a takipçileri büyük tepki gösterdi.

Gelen tepkiler üzerine “O videodaki ben değilim” diyen Durmaz şu ifadeleri kullandı: "Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek istenirken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorumki yanlışlıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda mağdur olmam sebebiyle, mesaj olarak gelen bu videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır."

Kerimcan Durmaz'dan bir açıklama daha

Bu açıklamaya rağmen Kerimcan Durmaz'ın hesabından paylaşılan görüntüler sosyal medya hızla yayılmaya devam etti. Gelen yoğun tepkiler üzerine Kerimcan Durmaz bir açıklama daha yaptı.

Durmaz, o açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı: "Söz konusu video nedeniyle, sosyal medyada ve sair medya organlarınca yapılan kişilik haklarıma aykırı açıklamalar ve videonun yeniden paylaşımı ile şahsımın hedef gösterilmesi nedeniyle daha da mağdur edilmekteyim. Bu paylaşımları yapanlara sizlerin de gerekli tepkiyi göstermesini rica ediyorum. Bu videoyu adım ve soyadımı belirtilerek paylaşanlar ve bu videonun tarafıma ait olmadığı belirtilmesine rağmen; yaptığım işi ve özel hayatımı acımasızca eleştiren ve kişilik haklarıma saldırıda bulunan sanat camiasından olan kişiler başta olmak üzere; tüm kanuna aykırı hareket eden üçüncü kişiler hakkında tüm yasal yollara başvuracağımı saygı ile bildiririm."