Kestane Balı esprisi Yasak Elma'da! İzleyiciyi kırdı geçirdi

Türkiye'de son zamanların en çok konuşulan esprisi "Kestane Balı" Yasak Elma dizisinde de işlendi. Dizinin sevilen karakteri Yıldız, senaryo gereği magazin muhabirlerine verdiği ropörtajında Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" diyerek izleyenleri kırdı geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'un programında canlı yayına bağlanan Fehmi Pazarlı'nın, "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" sözleri sosyal medyada hızlıca yayılmış ve Türkiye'de gündem olmuştu. 

Çok konuşulan bu espri dizi gündeminde de yer aldı. FOX tv'de yayınlanan ve en çok izlenen diziler arasında yer alan Yasak Elma'da Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız karakteri senaryo gereği magazin muhaberlerine verdiği ropörtajda, "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" demesi izleyenleri güldürdü.

Kestane Balı esprisi Yasak Elma'da! İzleyiciyi kırdı geçirdi - Resim : 2

Bu sözleri neden sarfettiğini tv100.com.tr’ye açıklamıştı

Türkiye'de sözleriyle gündem olan Fehmi Pazarlı'ya tv100.com.tr ulaştı. Pazarlı, "Bu kadar gündem olacağını hiç beklemezdim. Beni üzen herkesin beni çok gamsız olarak algılaması. İnsanlar o lafları gamsızlık üzerinden kullandı. Oysa ben çok duygusalım. Bir film izlerken bile ya da küçücük bir söz üzerine oturup ağlarım" dedi.

"Amacım reklam değildi planlı söyledim"

"O sözleri köyün tanıtımı ya da reklam için söylemedim" diyen Pazarlı, "Programda bana atılan suçlamalar asılsızdı. Buna bir tepki olarak planlı şekilde söyledim. Bu kadar iddiaya yanıt vermektense böyle bir söz edeyim dedim. Sözlerin bu kadar meşhur olacağı aklımdan hiç geçmezdi” ifadelerini kullandı.